Zadovoljna.si
Ekipa Prve zvezde v skibuckah

Novice

Nori čevlji z rdeče preproge

S. H.
28. 05. 2009 18.58
0

Izbrskali smo fotografije, ki prikazujejo najbolj zanimive čevlje, v katerih so se sprehodili zvezdniki po rdeči preprogi v Cannesu. Bi jih obuli?

V teh sandalih je ravnotežje lovila Asia Argento.
V teh sandalih je ravnotežje lovila Asia Argento.FOTO: Reuters

V Cannesu je bilo na rdeči preprogi živahno in pisano. Fotografi so lovili v objektive igralce, režiserje, producente in druge sodelavce iz filmskega sveta v vsem njihovem razkošju in glamurju. Potrudili so se, da jim niso ušle še tako skrite podrobnosti. Tiskovne in fotografske agencije imajo zdaj na razpolago številne fotografije oblek, pričesk, modnih dodatkov, nakita, tatujev in podobnega. Še vedno odmevajo komentarji, kdo je zasenčil koga, kdo je z izbiro "stylinga" zadel v črno in kdo zgrešil, katera je bila "najlepša v deželi tej".

Ekipa Prve zvezde v skibuckah
Ekipa Prve zvezde v skibuckahFOTO: Reuters

Frak in skibucke

Mi smo izbrskali posnetke, ki prikazujejo, kaj so bolj ali manj znane osebe nosile na nogah. Kar nekaj črnih pik si je prislužila Anne Consigny, ki je elegantno rdečo toaleto "dopolnila" s srebrnimi skibuckami. Za to posebnost se je odločila kar celotna ekipa filma La premiere etoile (Prva zvezda), tako da velja skibucke vzeti bolj za hec.

Visoke in umetelno oblikovane pete

Predsednica žirije za zlato palmo Isabelle Huppert je bila vsak večer lepa in elegantna. Ker dama ne igra na bombastični vtis, si je izbrala črne novodobne odprte gležnjarje z biserom na peti. Članica žirije Asia Argento se je v celoti odela v barvo strasti. Njeni lakasti sandali so bili prava umetniška skulptura v malem. Izrazito visoka peta je bila videti kot navezava na baročno rastlinsko dekoracijo pohištva. Predvidevamo, da je po zaključku večera nogam privoščila slano kopel in masažo.

Metuljčki in črn kilt

Druga vpadljiva obutev ni bila tako izbrana, je pa dosegla želeno – pritegnila je poglede. Agencija pod fotografijo ni zapisala imena lastnikov čevljev, zato sklepamo, da so jih nosile manj znane osebe. Izpostaviti velja razigrane pletene oziroma kvačkane čeveljce in nekoliko na glavo postavljeno variacijo kilta – brez škotskega kara in belih dokolenk. Recesija pač ne ustavi izvirnosti!

Čevlji
ČevljiFOTO: Reuters

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493