Zadovoljna.si
So za vas pravi rdeči ali črni?

Novice

Nosijo se rumeni!

S.O.
02. 04. 2009 19.16
0

Nohti veliko povedo o človeku, zato na njih nikakor ne smemo pozabiti. Zvezde so se zaljubile v rumene, še vedno pa ostajajo črni in rdeči. Da pa bodo tudi vaši nohti urejeni in sijoči že v nekaj minutah, vam ponujamo nekaj preprostih nasvetov.

Čisti in negovani

Z rumenimi nohti boste vsekakor zbujale pozornost.
Z rumenimi nohti boste vsekakor zbujale pozornost.FOTO:

Nohte dodobra očistite z acetonom na oljni osnovi, rokam pa privoščite hiter piling in jih dobro osušite. Če pilinga nimate, si pomagajte z žličko soli ali sladkorjem. Roke nahranite s kremo in počakajte, da se vpije. Obnohtno kožico s primero paličico nežno potisnite navzdol. Če ste uporabili hranilno kremo, ki je nekoliko bolj mastna, si površino nohtov obvezno ponovno očistite z acetonom.

Nohte si spilite v želeno obliko, pri tem pa pazite, da pilite le v eno smer. Povrhnjico nohta spilite le, če je to zares potrebno, saj pogosta uporaba pripomore k večji krhkosti nohtov. Ne glede na barvo, za katero ste se odločili, na nohte obvezno nanesite podlak. Obstojnost laka se bo podaljšala, hkrati pa bo želena barva bolj enakomerna. Pri podlaku bodite pozorni, da vsebuje vitamine, ki bodo vaše nohte še dodatno nahranili in zaščitili. Ko se podlak posuši, nohte obarvajte z izbrano barvo.

Pazljivo pri nanosu barve

So za vas pravi rdeči ali črni?
So za vas pravi rdeči ali črni?FOTO:

Lak začnite nanašati pri mezinčku in nadaljujte proti palcu. Če so vaši nohti kratki in ste si zaželeli žive ali temne barve, noht obarvajte le na sredini in ne čez celo površino. Tako bodo nohti videti daljši. Za morebitne popravke po končanem nanosu laka uporabite korekturni svinčnik ali pa vatirano palčko pomočite v aceton in z njo pobrišite odvečno barvo s kože.

Nato počakajte, da se lak posuši, za lepšo barvo pa nanos ponovite. Nohte na koncu premažite še z nadlakom, ki bo barvi podaril še dodaten lesk. Če so vaši nohti dolgi, nadlak nanesite tudi pod konice, saj boste s tem zavarovali nohte pred prehitrim krušenjem laka.

V Hollywoodu pa so si zvezde omislile rumene nohte. Še vedno je prisotna črna, temno modra in koralna barva. Tudi rdeča ostaja nepogrešljiva.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478