Zadovoljna.si
Tim Kores Mateja Ropoša

Novice

Nov par na medijski sceni: Tim (In&Out) in novinarka POP Ina?

Z.M.
13. 07. 2012 16.52
22

Tima Koresa je Slovenija spoznala kot enega članov skupine In&Out na X Factorju. Fantje so se med snemanji oddaj med drugim spoprijateljili tudi z novinarji, ki so spremljali njihov uspeh, Tim pa naj bi se zagledal v novinarko POP Ina Matejo Ropoša. Imamo nov medijski par?

Tim je uradno še vedno samski.
Tim je uradno še vedno samski.FOTO: Miro Majcen
Mateja je novinarka oddaje POP In.
Mateja je novinarka oddaje POP In. FOTO: POP TV

Tim Kores je kot član fantovske skupine In&Out osvojil srca številnih slovenskih najstnic, njegovemu čaru pa je podlegla tudi novinarka POP Ina Mateja Ropoša. Parček, ki se je spoznal na snemanju oddaje X Factor, se je na enem od dogodkov v prestolnici precej zbližal, v nekem trenutku pa so ju ujeli med strastnim poljubljanjem. Dogodek smo preverili tako pri Timu kot pri Mateji in oba sta nam povedala, da sta trenutno le prijatelja.

Zaneslo ju je

"Malo naju je zaneslo, a mislim, da kar se je zgodilo tisti večer, ne pelje nikamor. Takrat sva bila pač vsak v svojem filmu, in ne pričakujem, da bova zdaj hodila,“ nam je razložila Mateja in dodala, da sta s Timom v stikih, a se ne videvata. Ne ve, kako se bo njun odnos razvijal, a zaenkrat sta le prijatelja. "Nikoli ne moreš vedeti, kaj se bo zgodilo. Bo čas pokazal. O njem imam nedvomno povedati le lepe stvari,“ je priznala 30-letna novinarka in dodala še, da ničesar v življenju ne dela na silo. "Če se bo zgodilo spontano, se bo,“ pravi.

Ne poljublja se z vsemi prijateljicami

Tudi Tim nam je po telefonu skozi smeh povedal, da sta z Matejo le prijatelja, čeprav so vsi jasno videli, da sta se na zabavi strastno poljubljala. "Frenda sva, kar pa ne pomeni, da se poljubljam z vsemi prijateljicami,“ nam je povedal Tim, ki je bil precej bolj redkobeseden od Mateje. Za slednjo je imel sicer le lepe besede.“Mateja je faca, zabavna, nasmejana. Tak sonček je,“ nam je zaupal 22-letni pevec.

Tim pravi, da se z vsemi prijateljicami ne poljublja.
Tim pravi, da se z vsemi prijateljicami ne poljublja.FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368