Zadovoljna.si
Svoje avanture delijo s tisočimi sledilci na Twitterju.

Novice

Pozor! Moški na Twitterju objavljajo fotografije svojih spolnih partneric

Z.M.
09. 07. 2012 17.08
7

Na Twitterju razsaja nov trend, nad katerim ženske ne bodo navdušene. Moški po vsem svetu namreč objavljajo fotografije svojih spečih spolnih partneric, ne da bi one to vedele. Na ta način se hvalijo s svojimi avanturami za eno noč in svojo intimo delijo s tisočimi uporabniki omenjenega družbenega omrežja. Poglejte fotografije!

Svoje avanture delijo s tisočimi sledilci na Twitterju.
Svoje avanture delijo s tisočimi sledilci na Twitterju.FOTO: Twitter
Ženske so nad objavami zgrožene.
Ženske so nad objavami zgrožene. FOTO: Twitter

Zadnje dni je Twitter poln fotografij, nad katerimi bodo zgrožene predvsem uporabnice tega družbenega omrežja. Moški so namreč našli povsem nov način, da se pred celim svetom pohvalijo s svojim pestrim spolnim življenjem. Po spolnem aktu počakajo, da njihove partnerice zaspijo, nato pa jih brez njihove privolitve fotografirajo in fotografijo objavijo na Twitterju. Nov trend ženske po vsem svetu spravlja v zadrego, vse skupaj pa je začel angleški zvezdnik resničnostnega šova Geordi Shore Gary Beadle.

Obžaluje, da je začel nov ponižujoč trend

Beadle je na svojem profilu objavil komentar, v katerem je svojih 500 tisoč sledilcev spraševal, koliko se jih vsako jutro zbudi z neznancem v postelji. Odziv je bil ogromen in nekaj ur zatem je na tisoče moških objavljalo fotografije, ki si jih večina žensk ne želi videti. Zvezdnik se je pozneje opravičil za ta korak, a bilo je prepozno. Moralno sporne objave so preplavile družbeno omrežje, ženske so nov trend takoj označile za nagnusnega in ponižujočega, nekatere pa so se maščevale z objavo fotografij, na katerih poleg njih ležijo speči neznanci. Pazite, da se na sramotnem zidu družbenega omrežja ne znajdete tudi vi!

Gary je nevede začel sramotni trend na Twitterju.
Gary je nevede začel sramotni trend na Twitterju.FOTO: Twitter

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375