Zadovoljna.si
Družina Novak se bo povečala za še enega člana.

Novice

Januarja bosta znova zibala

Z.M.
03. 09. 2011 09.52
14

Valentina in Luka Novak, simpatični televizijski kuharski par, sta v veselem pričakovanju. Zakonca imata skupaj že dva otroka: Pavlo in Nikolaja, Luka pa ima iz prejšnjega zakona še hčerko Katarino. Slavni par dojenčka pričakuje januarja, zaupala pa sta nam, da se novega družinskega člana že vsi močno veselijo.

Družina Novak se bo povečala za še enega člana.
Družina Novak se bo povečala za še enega člana.FOTO: Miro Majcen

Valentina in Luka Novak sta Slovence spustila v svoj dom s kuharsko oddajo Ljubezen skozi želodec, v kateri včasih tudi skupaj z otroki, Pavlo, Nikolajem in Katarino, razkrivata radosti družinskega kuhanja. Njuna družina pa se bo v začetku prihodnjega leta povečala za še enega člana. Valentina je v četrtem mesecu nosečnosti, tako da je trebušček že precej očiten. "Ob vsaki nosečnosti sem se precej zredila, predvidevam, da bo tokrat podobno," nam je skozi smeh zaupala sijoča voditeljica.

V novi sezoni nas bosta podučila o domači kuhinji.
V novi sezoni nas bosta podučila o domači kuhinji. FOTO:

Nova sezona oddaj posvečena slovenski kuhinji

"Sicer se dobro počutim, malce je bilo zoprno le v času najhujše vročine," nam je zaupala Valentina, ki je skupaj z Luko poleti posnela novo serijo oddaj, ki se bodo tokrat osredotočile na slovensko kuhinjo."Toliko je posebnih slovenskih jedi, ki jih mnogi sploh ne poznajo. Za njihovo pripravo uporabljava le surovine slovenskega izvora, ljudem pa želiva pokazati, da je naša domača kuhinja pestra in predvsem praktična, saj ne vzame veliko časa za pripravo," nam je razložila Valentina, ki se skupaj s preostalimi člani družine Novak že veseli prihajajočega malčka ali malčice.

"Toliko je posebnih slovenskih jedi, ki jih mnogi sploh ne poznajo."
"Toliko je posebnih slovenskih jedi, ki jih mnogi sploh ne poznajo."FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404