Zadovoljna.si
smuthie

Novice

/ Oglas

Novi, sveži okus Smuthieja višnja z aronijo

T.M.
22. 06. 2010 12.18
0

Smuthiejem, zdravi in sveži alternativi vsem dnevnim obrokom, so v Ljubljanskih mlekarnah dodali nov okus.

smuthie
smuthieFOTO:
Ko vam bo naslednjič zakrulilo v želodcu, pa ne boste imeli časa za daljši obrok, si lahko privoščite odlično kombinacijo jogurta, aromatične aronije in slastne višnje, seveda brez arom, barvil, sladkorja, konzervansov ali drugih dodatkov. Smuthie je popolnoma svež, naraven in zdrav izdelek, zato ga mirne duše priporočite kolegom v pisarni. Če vam šef ne da dihati, pa si zagotovite zalogo Smuthiejev še v preostalih dveh okusih – Smuthie jagoda z banano in Smuthie jabolko z grozdjem in hruško.

smuthie
smuthie FOTO:
Po zaužitem Smuthieju poskrbite za minuto telesne vadbe, saj so priročne 250-mililitrske plastenke, ki se, mimogrede, odlično prilegajo v dlan, posebej primerne za met v koš (za smeti). Toda ne pozabite poiskati rumenega koša za recikliranje embalaže, saj PET-plastenke Smuthiejev lahko predelamo in uporabimo znova.

Če si po malici vseeno lahko ukradete dve minuti zase, pa v spletni brskalnik odtipkajte www.facebook.com/smutkameri in spremljajte zabavne komentarje Smutke Meri, največje krave na slovenski estradi in edine, ki to z veseljem tudi prizna. Po zdravem odmerku smeha in slastnem svežem obroku boste popolnoma pripravljeni na nove delovne zmage.
smuthie
smuthieFOTO:


 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471