Zadovoljna.si
Maja je v ljubezenskih razmerjih precej nezadovoljna, Damjan pa je velik srečnež.

Novice

NUMEROLOGIJA: Med Damjanom in Majo ni seksualne energije

T. Z.
2010-02-11 18:35
5

Damjan Murko je v svoji Maji že takoj, ko je videl njen nasmeh, videl svojo bodočo ženo in mati njegovih otrok. Toda numerloginja Špela vidi v njuni zvezi kar nekaj stvari, ki jima utegnejo prinesti kar nekaj težav.

Maja Damjana onesrečuje
V marsikaterem pogledu sta si Damjan in Maja zelo podobna. Oba sta zelo komunikativna in ambiciozna, sposobna sta na zelo neobičajen način služiti denar. Damjan še bolj, kar najbrž lahko opazimo vsi, ki spremljamo rumeni tisk. Obema veliko pomeni tudi estetika, rada vidita, da je njuna okolica urejena in da je vse na določenem nivoju. Je pa Maja verjetno vajena slabih življenjskih izkušenj in na stvari gleda precej črnogledo. Veliko preveč premišljuje in v je resnici negativna oseba. Največ težav ima zato na čustvenem področju, ker hoče partnerju vsiliti svoj prav, želi imeti nadvlado. Damjan pa je vajen večinoma srečnih življenjskih izidov, zato ga lahko Majina črnogledost na skupni življenjski poti zelo omejuje in ga pravzaprav onesrečuje.

Zaradi konfliktnosti težave ...
Sicer nihče pravzaprav ne ve, kakšno je njun odnos med rjuhami, vendar temu razmerju ne bi zapisala kakšne velike strasti. Predvsem Maja je tista, ki je po navadi v partnerskih razmerjih precej nezadovoljna, bolj ali manj izredno nesrečna. Je zelo trda, neprilagodljiva in svojeglava oseba in zato predvidevam, da jo življenje stalno preizkuša. Ker je zelo konfliktna, to prinaša tudi velike težave na ljubezenskem poligonu. Damjan pa je kot njen kontrast velik srečnež. Lahko izpelje dejansko vse, kar si zada. In tudi na področju partnerstva predvidevam, da večjih težav ni imel in so bila njegova dosedanja razmerja uspešna.

Damjan si želi družine, da bi pozabil
Damjan je zelo vezan na družino in verjetno gre za neko nezdravo navezanost na starše. Ta nepretrgan, nerazčiščen odnos z družinsko preteklostjo ga močno ovira za naprej. Zato lahko predvidevam, da si Damjan izredno želi ustvariti svojo družino, da bi lahko pozabil to zamero, krivdo ali jezo. Pri Damjanu se jasno vidi, da si želi postati oče in lahko trdim, da bo na svoje otroke zelo navezan. Pri Maji pa te neke materinske mehkobe ni čutiti, je zelo ponosna in naduta, kar jo popolnoma odklaplja od potenciala, da postane mati. Sicer pa obema veliko pomeni kariera in brezskrbno uživanje, tako da sta se verjetno znašla v hudem precepu, ali posvetiti svoj čas družini ali služenju denarja. To pa seveda ni razumsko, gre za notranje neskladje, ki si ga verjetno sploh ne znata razložiti.

Seksualne energije ni
Nihče od njiju nima predispozicije nezvestobe, res pa je, da med njima ni veliko seksualne energije, kar bi bil lahko razlog za nezadovoljstvo v partnerstvu. Da je njuna ljubezen zaigrana, bi težko trdila. Dejstvo pa je, da sta se našla dva ambiciozna človeka, ki lahko skupaj izpeljeta marsikatero poslovno taktiko. Maja kaže na vodjo, ki lahko na poslovnem področju doseže velik uspeh, Damjan pa ima v poslu veliko srečo z nenavadnim, samosvojim načinom služenja denarja. Če je njuno razmerje zgolj ena od poslovnih taktik, pa številke ne kažejo.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 141