Zadovoljna.si
David in Victoria Beckham

Novice

NUMEROLOGIJA: Victoria je popustljiva, David pa nadut

T. G.
2010-03-22 19:14
0

Zakonca Beckham sta poročena že enajst let, a kot kaže, v njunem zakonu ni vse rožnato. David je nadut in precej samovšečen, Victoria pa ob sebi želi partnerja, ki mu lahko zaupa. Numerologinja Špela meni, da se bosta zagotovo še znašla pred hudimi preizkušnjami.

Pri zakoncih Beckham se vidi velika podobnost. Njuna genetika je z numerološkega vidika praktično identična in gledano iz te pozicije sta si David in Victoria lahko sorodni duši. Oba druži velika ambicioznost, sta namreč zelo sposobna in imata ogromno potenciala. Podobna sta si tudi v tem, da imata neverjetno vizijo in veliko srečo, da jo zaradi svojega finančnega položaja lahko tudi živita.

Victoria odpusti, a ne pozabi

Victorijin življenjski test je tak, da se mora popolnoma predati v partnerstvu, da se znebi žalosti. Kar pomeni, da mora svojemu partnerju popolnoma zaupati. Kar pa se lahko vsi strinjamo, da najbrž ni najlažja naloga, glede na to, da je David eden izmed najbolj seksi moških na svetu. In verjamem, da se bo še kdaj pojavila kakšna ženska, ki bo trdila, da je imela ljubezensko razmerje z Davidom, tako kot je to pred časom storila nekdanja Davidova tajnica Rebecca Loos.

Pa ne, ker je to morda res, temveč ravno zaradi Victorijinega testa, da mora svojemu partnerju v celoti zaupati, kljub oviram, ki jih je spoznal skoraj cel svet. Vendar ker Victoria v sebi nosi neko žalost in je hkrati precej manipulativna oseba, verjamem, da mu je sicer odpustila, vendar domnevnega skoka čez plot ne bo nikoli pozabila. In to je Davidu gotovo dala tudi jasno vedeti.

Naduti David je naporen partner

David je seveda poleg izrednega talenta še pravi lepotec, modna ikona in daleč najbolj zaželeni moški na svetu. Vendar to ne sprejema ponižno in hvaležno, temveč je zaradi tega precej nadut. Seveda si mislimo, da je lahko takšen moški nadut, če tako dobro izgleda, na leto zasluži okoli 40 milijonov evrov, ima čudovito družino in je eden izmed najbolj prepoznavnih ljudi na svetu. Vendar je zelo trmasta osebnost in nadutost ter trma sta blokada srca, kar ga odklaplja od lepega partnerstva. David ima žal največ težav ravno na partnerskem področju, kar se kaže iz neke zamere, ki jo čuti do svoje matere. Verjetno ta situacija izhaja iz ločitve njegovih staršev ali pa še od prej. In zaradi nadutosti se mu v življenju kljub vsem uspehom nastavljajo hudi testi na zasebnem področju. Verjetno takšnih, ki še niso ali sploh ne bodo prišle v javnost. Ena izmed njih je tudi njegova domnevna afera, ki je bila za njegovo slavo, predvsem pa za partnerstvo, gotovo velika preizkušnja.

Victoria svoje dosega preko seksa

Pri Davidu in Victorii morda na prvi pogled ni videti neke medsebojne seksualne privlačnosti, saj si v javnosti redkokdaj kažeta ljubezensko naklonjenost in delujeta nekoliko bolj zapeto. Po njunih fotografijah sodeč je predvsem Victoria videti bolj hladna, nedostopna, vendar numerološka analiza kaže ravno nasprotno. Victoria je manipulatorka in svoje največkrat doseže ravno preko seksa. Hkrati pa trije sinovi dajejo jasno vedeti, da njunemu partnerstvu ne manjka seksualne energije.

Pred njima so še hude preizkušnje

Kljub temu da sta si zakonca izredno podobna in je med njima tudi dovolj seksualne privlačnosti, pa njun zakon ni popoln. Vsekakor jima poslovna uspešnost pomaga pri premagovanju partnerskih težav, vendar se bosta zagotovo še znašla pred hudimi preizkušnjami. Njuna prednost pa je vendarle to, da sta si tudi v blokadah zelo podobna in znata verjetno svoje partnerske negotovosti prebrati drug na drugem. Zato verjamem, da bosta kljub svojim blokadam svojo zvezo lahko nadaljevala v naslednje desetletje. Nekaj takega, kot pravi stari rek: »Gliha vkup štriha«.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 152