Zadovoljna.si
Urška Čepin

Novice

Nesrečne ljubezni Urške in Cimeta

T. G.
19. 02. 2010 18.45
1

Tako Urša Hočevar Čepin kot Sebastjan Cimirotič imata za sabo grenke izkušnje v ljubezenskem življenju, zato je vprašanje, kako uspešno bi lahko bilo njuno razmerje. Numerologinja Špela pravi, da lahko tudi iz najbolj nemogočih situacij nastanejo zanimive zgodbe.

Urše se drži poslovna sreča, tako da se ji lahko marsikatera stvar spremeni v dober posel.
Urše se drži poslovna sreča, tako da se ji lahko marsikatera stvar spremeni v dober posel.FOTO: Polona Pirc
Veliko priložnosti za nezvestobo

Tako Urša kot Sebastjan imata velike težave na partnerskem področju. Zato ne čudi, da imata za seboj več ali manj neuspešne veze. Vendar pa se nemalokrat zgodi, da se najdeta dve osebi s hudimi partnerskimi težavami iz preteklosti, ki skupaj lahko celo dobro funkcionirata. In povsem mogoče sta lahko tak par tudi Urša in Sebastjan, saj imata za seboj podobne nesrečne izkušnje.

Vajena sta razočaranj in morda bosta lahko zaradi tega v zvezo stopila precej manj obremenjeno in lahkotno. Karikirano, tako je, kot bi recimo ponavljala neuspešno izdelan razred. To lahko v njunem morebitnem razmerju prinese celo dobre rezultate. Kljub temu pa imata oba okoli sebe neprestano veliko potencialnih partnerjev, kar jima seveda daje dovolj priložnosti za nezvestobo. In prav to šibi njuno potencialno razmerje.

Zakonsko življenje ji je prineslo veliko bolečine, a na preteklost mora pozabiti.
Zakonsko življenje ji je prineslo veliko bolečine, a na preteklost mora pozabiti. FOTO: Miro Majcen

Urša se mora osredotočiti nase

Pri Uršinih številkah se vidi, da ji je njeno zakonsko življenje prineslo ogromno žalosti, obupa in bolečine. Morala bi čim prej pozabiti na preteklost in se predati novemu načinu življenja, sicer lahko to žalost vleče v vsa nadaljnja partnerska razmerja. Preveč je fokusirana na svoje partnerje in zaradi tega prevečkrat pozabi nase in na svoje osebno zadovoljstvo. Osredotočiti bi se morala nase.

Urša je oseba, ki vsekakor lahko uspe na poslovnem področju. Takšni uspehi jo lahko celo izvlečejo iz nesreče v ljubezni. Če se ne bo okupirala s kreativnostjo, s poslom, z ustvarjanjem donosa, potem bo imela nemogoča razmerja tudi v prihodnje. Pri Urši ne vidim nekega posebnega talenta, drži pa se je poslovna sreča, tako da se ji bodo stvari lahko obrnile v dober posel.

Sebastjan rabi ob sebi močno žensko

Sebastjan pa ima po drugi strani poseben potencial. Ima dar nenavadnega služenja denarja, je namreč pravi finančni vrelec in lahko svojo sposobnost odlično izkoristi za lagodno življenje. To se kaže recimo pri njegovi športni karieri. Čisto mogoče je, da mu uspe narediti velike preobrate v svetovnem merilu.

Vendar ob sebi potrebuje žensko, ki ji bo lahko stoodstotno zaupal in se na ta način rešil neke pretekle zamere, ki jo ima do žensk. Rabi močno žensko, ki bo verjela v njegove sposobnosti in ga v tem spodbujala. Sebastjan je prevečkrat črnogled, tudi kar se njegovega zasebnega življenja tiče, zato ob sebi potrebuje pozitivno osebo, polno optimizma in vere vanj.

Urša sicer verjame v srečo, vendar ji življenje postavlja velike ovire na partnerskem poligonu, zato izgublja svoj optimizem in pozitivno naravnanost. Hkrati zaradi svoje želje po priljubljenosti pri nasprotnem spolu ne daje občutka, da je zaupanja vredna, pa čeprav to morda sploh ne drži.

Sebastjan je bil v zvezi z lepotičko Sabino Remar.
Sebastjan je bil v zvezi z lepotičko Sabino Remar.FOTO: Miro Majcen

Pozabiti morata na svoje slabe izkušnje

Menim, da je Uršo nekdo zelo užalil, kar lahko morda izvira iz nezvestobe njenega bivšega soproga. Sebastjan pa ima to nesrečo, da čuti določeno zamero do žensk, najverjetneje tudi zaradi slabe izkušnje z bivšim dekletom. Če bo Urša uspela premagati užaljenost, če bo popolnoma spustila svoje preteklo življenje in v primeru, da se bo Sebastjan omehčal ter odpustil svoje zamere, potem lahko njuna zveza funkcionira na dolgi rok. Vsekakor lahko trdim, da zanju ne bo enostavno vzpostaviti uspešnega razmerja. Ampak je že tako, da se ravno iz takšnih »nemogočih« razmerij razvijejo lahko zanimive zgodbe.

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471