Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Obloženi kruhki na goli lepotici

Z.V.
10. 09. 2010 14.40
1

Italijanskemu gostincu se je zaradi drastičnega padca prometa porodila originalna zamisel, s katero je v lokal privabil številne nove stranke, v glavnem moške. Po vzoru japonskih 'suši deklet' gostom na golem ženskem telesu ponuja prigrizke in majhne sendviče.

Italijanski gostinec je zaradi vse slabšega prometa v svojem lokalu uvedel za Vicenzo dokaj nenavadno novost. Hrano gostom ne ponuja več na pladnjih in krožnikih, temveč jo servira na goli lepotici. Novost je sicer razburila nekatere 'ugledne' meščane Vicenze, a pikre pripombe podjetnemu možakarju niso segle do živega, saj si zaradi zaslužka, ki se je zaradi novosti precej povečal, že mane roke. Dekle, ki ponuja lačnim Italijanom prigrizke na svojem telesu, se imenuje Jennipher in se, medtem ko se gostje mastijo z dobrotami z njenega trebuščka, veselo smehlja.

Pogumna Madžarka brez predsodkov

Prvo 'dekle pladenj' v Vicenzi ni domačinka, temveč se je v nenavadno avanturo podalo 23-letno dekle iz Madžarske. Dela zgolj ob večerih, na mizi sredi lokala pa obložena z dobrotami leži kakšno urico do dve. Pravi, da ji je delo všeč, pa čeprav pred gosti leži popolnoma gola, obložena z obloženimi kruhki, krompirčkom in listom na mednožju. Gostje, ki so v večini moški, običajno hitro planejo na ponujene dobrote, saj z vsakim grižljajem razkrijejo del njenega telesa. In običajno najraje začnejo pri prsih. So pa tudi taki, ki jim je nekoliko nerodno in preden zagrabijo prigrizek, vprašajo ali smejo vzeti tistega na trebuščku. In tako grižljaj za grižljajem dekle razgalijo, natakarica pa hitro poskrbi za novo ponudbo.

Žgečkljiva in premražena

Edina slaba stran tega nenavadnega poklica je, da dekle pogosto zebe, ko pa ji gosti šarijo po telesu, jo tudi žgečka. Stalni obiskovalci so navdušeni nad novostjo, ki prihaja z Japonske, kjer sicer na golih telesih strežejo suši. Mnogi si želijo dekle najeti za zasebne zabave: praznovanje rojstnega dne ali pa fantovščine. Lastnik lokala je povedal, da take zabave organizirajo tudi v njihovem lokalu in odkar imajo posebno ponudbo, se interesentov kar tare.

 

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478