Zadovoljna.si
Pretirano suha Victoria se kalorij boji kot hudič križa.

Novice

Blišč in beda Victorie Beckham

Ž.S.
25. 02. 2010 18.37
4

Nogometaševa žena, modna ikona, mamica, kreatorka, podjetnica in še bi lahko naštevali. Victoria Beckham je ženski fenomen, vendar kljub temu ni popolna. Posh včasih meji na pravo obsedenko.

Pretirano suha Victoria se kalorij boji kot hudič križa.
Pretirano suha Victoria se kalorij boji kot hudič križa.FOTO: Reuters
Victoria ima mnogo talentov, vendar tudi veliko neobičajnih tegob. Ženska, ki kroji zgodbe rumenih medijev in jo fotografske bliskavice spremljajo na vsakem koraku, kjer se pojavi, zagotovo ni povsem običajna mama in žena. Z možem, nogometašen Davidom Beckhamom se je poročila 4. julija leta 1999, ko pa ga je spoznala, mu je iskreno priznala, da o njegovi slavi ne ve ničesar. Victoria in David imata tri otroke. Prvorojenec Brooklyn Joseph Beckham se je rodil 4. marca 1999 v Londonu, tri leta kasneje, 1. septembra, pa je na svet prijokal Romeo James Beckham. Oba fantka imata slavne botre, in sicer samega Eltona Johna ter njegovega partnerja Davida Furnisha. Tretji Beckham, ki se je za razliko od bratov rodil v Španiji, natančneje v Madridu, Cruz David Beckham je 20. februarja dopolnil pet let. Slavna mamica si je vedno želela hčerko, vendar o četrtem otroku z Davidom za zadaj še ne razmišljata.
Ženska, ki je na vsakem koraku v središču pozornosti.
Ženska, ki je na vsakem koraku v središču pozornosti.FOTO: Reuters

Čeprav velja družina Beckham za najslavnejšo družino, so žarometi vedno usmerjeni predvsem v Victorio, ki rada preseneča na več različnih načinov. Včasih s svojo dobrodelnostjo, spet drugič pa s skoraj bizarnimi navadami.

Ne želim biti tipična nogometaševa žena

Dolgi svetli lasje, silikonsko povečano oprsje in vedno urejen videz so Vicky uvrščali med dekleta, ki so najbolj zaželena predvsem pri nogometaših. Čeprav se je nekdanja Spajsica nekaj let ponosno ponašala s tem nazivom, se je odločila za korenito spremembo. Znebila se je lasnih podaljškov, svoje prsi je zmanjšala pri kirurgu in začela spremljati visoko modo. Njena polt je postala naravnejša, saj je opustila pretirano nastavljanje sončnim žarkom.

Včasih si je želela tatujev, danes pred njimi brani tudi svojega moža.
Včasih si je želela tatujev, danes pred njimi brani tudi svojega moža.FOTO:


Visoke pete

Njena obsesija z visokimi petami je presegla že vse meje dobrega okusa. Victoria naj bi že trpela za kroničnimi posledicami nošenja neudobne obutve, ki je prerasla v obsesijo. Če čevlji nimajo vsaj 10-centimetrske pete, jih Vicky zagotovo ne bo obula. Prav iz tega razloga imajo tudi njene superge poln podplat. Po mnenju strokovnjakov pa bo morala svoja stopala kmalu prepustiti strokovnjakom.
 
 

Brezglavo zapravljanje

Denar pri Beckhamovih zagotovo ni ovira, zato si Victoria lahko privošči praktično vse. Najraje nakupuje, ko je trgovina zaprta za običajne ljudi in se po njej lahko sprehodi sama. Družbo ji dela le osebna pomočnica, ki pa ji ne svetuje pri oblačilih, temveč ji drži vrečke, da lahko Vicky nemoteno nakupuje naprej. Najljubše trgovine? Včasih se odpravi le na kratek 'šoping' v Pariz, in sicer v najbolj ekskluzivne trgovine sveta.

Tatuji

Zakonca Beckham sta velika ljubitelja tatujev. David ima na svojem telesu vtetovirana imena otrok ter tudi Victorie. Poseben tatu ji je namenil ob deseti obletnici poroke. Vicky ima tatu na trtici ter dva na zapestju. Čeprav je sprva sama spodbujala Davida za nove poslikave, danes govori, da naj raje preneha. Mogoče je k temu pripomogel tudi njen sin Romeo, ki si je zaželel že svoj prvi tatu, vendar mu tega zaenkrat še ni uspelo doseči.

Obsesija z Birkinkami

Victoria je lastnica več kot stotih popolnoma unikatnih in ročno narejenih torbic Hermes Birkin. Najcenejši primerek stane šest tisoč dolarjev, na torbico pa se čaka od dveh do šestih let – vendar le, če ste na listi slavnih in mogočnih. Pri Hermesu so Victorio poimenovali kar Birkin Bag Lady, njena najdražja pa naj bi bila odeta v srebrno barvo. Vickyjina obsesija zagotovo ni poceni.

Bizarne diete

Ptičji obroki hrane, brez vsakršnih maščob in sladkorja, za posladek pa kozarec rdečega vina. Victoria je vedno veljala za suho dekle, vendar se je njena teža tokrat spustila do limita. Obsedena je z zdravo prehrano in že več let ni zaužila koščka pice ali ocvrtega krompirčka. Njena suhljata postava buri duhove že med zdravniki, ki ji zaradi neprestanega hujšanja napovedujejo bitko z življenjem in smrtjo. Kako daleč se bo Victoria spustila v boju za številko 'zero'?

Visoke pete so na njenih stopalih pustile trajne posledice.
Visoke pete so na njenih stopalih pustile trajne posledice. FOTO: Reuters

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493