Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Oče 14 otrok je še vedno devičnik

Z.M.
18. 01. 2012 12.11
10

36-letni Trent Arsenault je oče 14 otrok, a je še vedno devičnik. Računalničar iz Kalifornije pravi, da je popoln za očeta, zato že nekaj let brezplačno daje spermo parom, ki ne morejo zanositi. Vso svojo seksualno energijo vlaga v proizvodnjo sperme, zato še nikoli v življenju ni seksal.

Trent Arsenault se je leta 2006 po spoznanju, da bi bil idealen oče, odločil, da bo brezplačno pomagal parom, ki ne morejo zanositi. S pomočjo njegove sperme je v petih letih na svet prijokalo 14 otrok, devet deklic in pet fantkov. Zadnja deklica se je rodila oktobra lansko leto, Trent pa ne skriva veselja nad tem, da z donacijo svoje dragocene telesne tekočine osrečuje vedno več staršev.

Vso energijo vlaga v proizvodnjo sperme

Njegovo nesebično naravo so opevali že številni mediji, med nedavnim gostovanjem v pogovorni oddaji Andersona Cooperja pa je 36-letni očka 14 otrok priznal, da še nikoli v življenju ni seksal. "Vso svojo seksualno energijo vlagam v proizvodnjo sperme. To je moja edina spolna aktivnost. Ne seksam in verjetno bom do 40. leta devičnik," je priznal Trent.
V oddaji je spoznal tudi svojo dveletno hčerko, ki jo vzgaja lezbični par. Srečanje je v njem vzbudilo val različnih čustev in priznal je, da je zelo vesel, da je deklica zdrava in ima dom.

Storitev oglašuje na internetni strani

Trent svojo spermo daruje povsem samostojno in ni del nobene banke sperme, kar je zmotilo ameriško agencijo za hrano in zdravila. Slednja se je ustrašila, da bi 36-letnik s tovrstnim darovanjem lahko pripomogel k širjenju različnih bolezni. Decembra lani so ga vzeli pod drobnogled, a niso našli nič spornega. Trent o svoji dejavnosti javnost obvešča tudi na svoji spletni strani, kjer ima objavljene fotografije svojih otrok, zdravniška potrdila, življenjepis ter delovne izkušnje.

Darovanje namerava nadaljevati

Potencialne prejemnike njegove sperme o svoji primernosti skuša prepričati s pestrim izborom svojih hobijev, med katerimi so tudi  branje, potovanja, računalniki, hribi, učenje tujih jezikov itd.  Poleg hobijev je na internetni strani objavil tudi svoj osebnostni profil, v katerem navaja, da je Trent srečen, sproščen, navdušen nad naravo in pozitivno naravnan. Ne kadi in ne pije, nikoli ni užival drog in verjame v boga. Trenutno živi v San Franciscu, kjer dela za znano računalniško podjetje. Še naprej namerava s svojo spermo razveseljevati starše, ki imajo težave s plodnostjo, prepričan pa je, da bo na svet še letos prijokal njegov že 15. otrok!

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375