Zadovoljna.si
Angelina Jolie

Novice

Vse podobe Angeline Jolie

K.B.
18. 04. 2010 19.19
3

Angelina Jolie je ženska ekstremov. V zgodnji mladosti je bila divja upornica, sledila je faza seksi zapeljivke, danes je ambasadorka dobrodelnosti in mati šestih otrok. Ali se je temperamentna Angelina tudi v resnici umirila, pa najverjetneje ve le Brad Pitt.

Njeno lepoto so hitro opazili

Angelina je bila svetlolas otrok, odraščala je v Los Angeles, ljudi okoli sebe pa je očarala s svojimi velikimi očmi in polnimi ustnicami, ki so kmalu postale njen zaščitni znak, in tako je še danes. Kot hčerki priznanega igralca Jona Voighta ji filmska industrija nikoli ni bila tuja. Opazili so jo že kot najstnico, saj je s svojim eksotičnim videzom precej izstopala. Že pri 14 je začela pozirati kot fotomodel, opazile so jo tudi nekatere svetovno znane glasbene zvezde, tako je nastopila v različnih glasbenih spotih, med drugim za skupini Rolling Stones in  Meat Loaf ter Lennyja Kravitza.

Angelina je bila že kot otrok nadpovprečno lepa.
Angelina je bila že kot otrok nadpovprečno lepa.FOTO:

Talentirana lepotica

Ni dvoma, da jo je njen 'pankerski' videz popeljal do prve večje vloge v filmu Hackers, kjer je igrala ob svojem prvem možu Johnnyju Leeju Millerju. Poročila sta se leta 1996, leto kasneje pa že ločila. Kljub temu sta še danes dobra prijatelja. V poznih 90. letih so njen izjemen talent za igro opazili pomembneži iz filmskega sveta, odigrala je namreč kar nekaj zahtevnih vlog. Prejela je Zlati globus za vlogo v filmu George Wallace in Gia, kjer je odigrala vrhunsko manekenko, ki je umrla za aidsom. Takrat so ji lase postrigli na kratko, kar pa ni prav nič okrnilo njene lepote, saj ji zaradi polnih ustnic in angelskega obraza pristaja prav vse.

Leta 2005 se je za film Hackers postrigla na kratko.
Leta 2005 se je za film Hackers postrigla na kratko.FOTO:

Blondinka in črnolaska

Leta 1999 je za vlogo v filmu Girl, Interrupted ali Nore in svobodne, s svojimi lasmi naredila drastično spremembo in jih precej posvetlila. Leta 2000 je v filmski industriji zasedala že pomembno mesto, slovela je kot kontroverzna ženska, ki obožuje kri. S svojim takratnim možem Billyjem Bobom Thorntonom sta imela skupno strast do krvi. Medijem je priznala, da sta okoli vratu nosila stekleničko, napolnjeno s krvjo drug drugega. Njen takratni videz je bil temačen in na trenutke celo gotski. Angelina je s temnimi lasmi in poudarjenimi očmi izgledala kot hudičeva seksi vampirka, nekateri so se nad njeno podobo močno zgražali in jo primerjali z Morticio iz Adamsovih.

Leta 1999 je za film Girl Interrupted z lasmi naredila drastično spremembo in se prelevila v blondinko. Zatem je sledilo 'temačno' obdobje v slogu Morticie Addams.
Leta 1999 je za film Girl Interrupted z lasmi naredila drastično spremembo in se prelevila v blondinko. Zatem je sledilo 'temačno' obdobje v slogu Morticie Addams.FOTO:

Začetek 'novega' življenja

Leta 2002 sta se z Billyjem ločila, posvojenega sina Maddoxa pa je obdržala Angelina. Po ločitvi je temačna lepotica spremenila tako svojo zunananjo podobo, kot tudi slog življenja in miselnost. Na snemanju filma Mr. and Mrs. Smith ali Gospod in gospa Smith se je Angelina zelo zbližala s svojim sedanjim možem Bradom Pittom, ki je bil v tistem času poročen z igralko Jennifer Aniston. Igralec se je odločil za prelepo Angelino in se od svoje takratne žene ločil. Danes ima z Angelino šest otrok, tri biološke in tri posvojene.

Leta 2005 se je začela afera med Angelino in Bradom, ki sta se spoznala na snemanju filma Mr and Mrs Smith.
Leta 2005 se je začela afera med Angelino in Bradom, ki sta se spoznala na snemanju filma Mr and Mrs Smith.FOTO:

Predana družini

Angelina danes živi dokaj umirjeno življenje, predana je svojim otrokom in humanitarnim dejavnostim. Njen videz je uglajen, umirjen in prav nič divji, kot je bil nekoč. Resda vsake toliko časa svetovni tabloidi poročajo o zakonskih težavah, ki naj bi jih imela z Bradom, celo o tem, da se ločujeta, a par zaenkrat ostaja skupaj. 35-letna Angelina je kljub delu in skrbi za veliko družino še vedno videti čarobno. S svojimi polnimi ustnicami, zapeljivimi očmi in lepo postavo pa je še vedno ena najlepših žensk na svetu.

Danes se Angelina posveča predvsem svojim šestim otrokom in dobrodelnosti, njen slog pa je bolj konzervativen in umirjen.
Danes se Angelina posveča predvsem svojim šestim otrokom in dobrodelnosti, njen slog pa je bolj konzervativen in umirjen.FOTO:

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413