Zadovoljna.si
Melania Trump

Novice

Od sramežljive Slovenke do bogate Američanke

Z.B.
14. 08. 2012 16.45
118

Verjetno ni Slovenca, ki ne bi poznal zgodbe o prodoru nekoč sramežljive Sevničanke Melanije Knavs v elitno ameriško družbo. Tam je pristala predvsem zaradi poroke z medijskim mogotcem Donaldom Trumpom, ki je slovensko lepotičko opazil v New Yorku in jo takoj želel spoznati. Razkrivamo vam njeno življenjsko zgodbo.

Iz običajne najstnice do manekenke

Danes 42-letno Melanijo je kot 17-letnico odkril slovenski fotograf Stane Jerko in v njej takoj prepoznal modni potencial. Takrat je bila tiha, v družbenih krogih zadržana, a močno ambiciozna mlada ženska. Jerko jo je povabil na poskusno snemanje, na katerem je bila Melanija precej sramežljiva, ko pa se je sprostila, so se zanjo začele zanimati različne modne agencije. Pri 18 letih je podpisala pogodbo z agencijo v Milanu, medtem ko se je v Ljubljani uspešno vpisala na študij arhitekture. Dela ji ni manjkalo, snemala je v Parizu in Milanu ter se leta 1996 dokončno ustalila v New Yorku. Tam je posnela številne reklame in oglase, njene fotografije pa so krasile tudi svetovno priznane revije, kot so Vanity Fair, Elle, Vogue, Glamour, Sports Illustrated Swimsuit Issue in Allure in številne druge. Pojavila se je tudi na naslovnicah revij Vogue, Harper's Bazaar, British GQ in In Style.

Uspešen in podjeten par
Uspešen in podjeten parFOTO: Reuters

Vzpon ambiciozne Slovenke

V času, ko je kot manekenka delala v New Yorku, jo je opazil Donald Trump, ki je v postavni Slovenki videl izziv, saj je Melanija veljala za težko dostopno skrivnostno lepotico. Manekenka je njuno prvo srečanje opisala kot kemično reakcijo, ki ji je leta 2005 sledila poroka. Melanija Knavs je takrat postala Melania Knauss Trump, Slovenka, ki ji je uspel veliki met v sam vrh ameriške družbe. Nekoč sramežljiva temnolaska je danes vplivna soproga medijskega mogotca, ki jo razvaja kot princeso, sploh po tem, ko mu je leta 2006 rodila sina Barrona. Mnogi Slovenci so na Melanijin vzpon v družbi gledali vzvišeno, pojavile pa so se celo govorice, da Sevničanka z ljudmi iz Slovenije komunicira le še v angleščini, na slovenščino pa je pozabila. Njena mama je zlobne govorice zanikala in še danes trdi, da je Melanija ponosna na svoje korenine.

Popoln par

Odkar je postala gospa Trump, njene fotografije polnijo ameriške revije, če primerjamo obraz Melanije nekoč in danes, pa težko spregledamo dejstvo, da je njen obraz dandanes, predvsem v predelu okoli oči, precej drugačen kot pred nekaj leti. O tem so se že leta 2007 razpisali tudi ameriški rumeni mediji, Melanija pa svoje preobrazbe nikoli ni komentirala. Leta 2008 so nekateri namigovali, da v njunem zakonu že škriplje, a zakonca ostajata neomajna in se v javnosti vedno predstavljata kot popoln par. Njune sreče niso omajale niti domnevne gole fotografije mlade Melanije, ki so po spletu krožile pred časom. Mnogi so namigovali, da gre za ponaredke oziroma da na fotografijah ni slovenska lepotica, temveč dekle, ki ji je le na moč podobno. Kot je v navadi v družini Trump, pa ne Melanija ne Donald fotografij nista javno komentirala. Skupaj delujeta nepremagljivo – Melanija je ponosna lastnica uspešne linije nakita in je s svojo življenjsko zgodbo nedvomno vzor mnogim mladim Slovenkam, Donaldu pa kot uspešnemu podjetniku nikoli ne zmanjka idej, kako bi svoj denar še bolj izkoristil in podvojil zaslužek.

Eden izmed njegovih uspešnih projektov je tudi resničnostni šov Pripravnik, v katerem se 16 kandidatov bori za ugledno in seveda dobro plačano delovno mesto v podjetju The Trump Organization. Zabaven, iznajdljiv in tudi poučen resničnostni šov, ki je tokrat obarvan z modno noto, si lahko ogledate na VOYO.

KOMENTARJI (118)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368