Zadovoljna.si
Zabava

Novice

/ Oglas

OGLAS: En, dva, tri … po žaru zadiši

Š.Š.
19. 10. 2008 15.55
0

Štedilnik, posoda, krožniki, jedilni pribor in gospodinjski aparati ter žar. Da, tudi žar je danes oprema naših kuhinj, jedi z žara pa tako niso več rezervirane zgolj za poletje.

Slika 4
Slika 4 FOTO:

Kaj je lepšega, kot pričarati vonj po žaru tudi takrat, ko listje odpada z dreves ali pa deželo prekrije snežna odeja? Z jedmi z žara si lahko popestrite jedilnik, da boste vi in vaši najdražji veseli. Kuhanje z žarom pa je zaradi minimalne uporabe maščobe po vrhu vsega še zdravo.


Sodoben koncept bivanja je kuhinjo spremenil tudi v zabavno akcijsko dogajanje. Kdaj ste se pa vi nazadnje zares z užitkom lotili kuhanja? Se odpravili kupovat sestavine za recept, ki ste ga našli? Ga preizkusili z vso natančnostjo ali pa ga priredili po svoje? Se še spomnite, kdaj ste nazadnje preizkusili nekaj novega? Kdaj ste nazadnje vašo kuhinjo spremenili v ustvarjalnico? Za vas imamo idejo!

V Ljubljanskih mlekarnah smo vam pripravili novost – sir za žar. Linijo že poznanih in tudi novih izdelkov, namenjenih ustvarjanju v kuhinji, smo poimenovali Mu Cuisine. Njen prvi izdelek 1– sir za žar– že lahko najdete na prodajnih policah. Praktično pakiranje vam omogoča hitro in preprosto uporabo brez dodatne priprave ali kuharskih veščin. En, dva tri … in po žaru zadiši.

Slika 1
Slika 1FOTO:

Sir za žar je lahko priloga ali samostojna jed. Takrat, ko je žar glavni instrument v kuhinji ali popestritveni dodatek pri najbolj običajnemu kosilu. Sir se lahko odlično kombinira z vso zelenjavo, za tople in tudi hladne jedi. Lahko ga popečete, ohladite, narežete na kocke in ga uporabite za kombinirano solato.

Poskusite sir za žar. Ali že diši po žaru?

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413