Zadovoljna.si
Operil

Novice

/ Oglas

OGLAS: OPERIL® - Ustavite nahod in si pomagajte k hitrejši ozdravitvi

T.M.
06. 02. 2009 14.19
0

Na naš oslabljeni imunski sistem v hladnejšem obdobju leta preži več kot dvesto različnih prehladnih virusov. Ko se pojavi zamašen nos – tipičen znak prehlada, vam učinkovito pomaga OPERIL®.


Napad na viruse
Na naš oslabljeni imunski sistem v hladnejšem obdobju leta preži več kot dvesto različnih prehladnih virusov. Ko se pojavi zamašen nos – tipičen znak prehlada, vam učinkovito pomaga OPERIL®. Takoj odmaši vaš nos. Zmore še več: deluje protivirusno na določene viruse, ki povzročajo obolenja dihal.* Zato lahko OPERIL® bistveno zmanjšuje napredovanje bolezni.


Neznosno trobljenje
Zamašen nos nam sporoča, da so virusi dihalnih poti vdrli v naš organizem, se razširili v nosni sluznici in povzročili vnetje. Sluznica se poskuša virusnih vsiljivcev znebiti s pospešenim izločanjem obilnega izcedka. Iz nosu nam neprestano teče ali pa zaman pihamo in trobimo v robec, saj so nosne poti povsem neprehodne. Nahod spremlja še občutek polne glave.


Operil
Operil FOTO:

Takojšnja pomoč za zamašen nos
Vneti sluznici oziroma zamašenemu nosu učinkovito pomagamo z razpršilom ali s kapljicami za nos OPERIL®, ki vsebuje nosni dekongestiv. Pršilo Operil® P je razvito posebej za uporabo pri otrocih. Zdravilo OPERIL® takoj in za dolgih 12 ur učinkovito odmaši nosne poti. Ob priporočenih odmerkih je prijazen do sluznice in neizprosen do določenih prehladnih virusov. Dobite ga brez recepta v najbližji lekarni.

Vsak dan vdihnemo približno 20-tisočkrat.
• Rinovirusi so zelo nalezljivi. S kihanjem
dosežejo hitrost 150 km na uro in potujejo
štiri metre daleč.
• Zadostno pitje tekočin, gibanje na svežem
zraku in okoli 50-odstotna vlažnost v
prostorih prispevajo k vlažnosti nosne
sluznice – prve obrambne črte organizma.


RAZPRŠITE OPERIL®, OPRAVITE S PREHLADNIMI VIRUSI
IN SPROŠČENO ZADIHAJTE!

* Protivirusno delovanje zdravila Operil® ter protivnetno in antioksidativno delovanje oksimetazolina je dokazano v eksperimentalnih predkliničnih raziskavah na celičnih kulturah.


Pred uporabo natančno preberite navodilo. O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

lek_logo
lek_logo FOTO:


  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471