Zadovoljna.si
Še vedno je jezna nanj.

Novice

Pa ga ima!

Ni.J.
04. 07. 2011 15.29
9

Temnolasa 28-letna lepotica Imogen Thomas se je zadnje čase v medijih pojavljala predvsem v povezavi z afero s slavnim nogometašem. Po nesrečnem razpletu ljubezenske zgodbe z Ryanom Giggsom je svoje telo okrasila s posebnim napisom, ki izraža ves njen bes in bolečino.

Imogen Thomas je v zadnjem obdobju preživljala precej neprijetne trenutke, saj je v javnost pricurljala novica o tem, da ima skrivno razmerje z enim izmed sicer poročenih vrhunskih nogometašev. Kmalu po nesrečnem razpletu se je odločila svojo jezo pokazati še javnosti in svoje telo okrasila s tatujem. Gre za napis 'Lažnivci in prevaranti nikoli ne bodo osvojili mojega srca!' Tatu naj bi bil namenjen prav temu zadnjemu moškemu, ki jo je razočaral, hkrati pa je tudi opozorilo vsem bodočim partnerjem, naj se ne igrajo z njo in njenimi čustvi.

Je tatu sploh pravi?

Nedavno je Imogen na svojem Twitter profilu objavila: "Komaj sem se zbudila in … rada bi bila ves dan v postelji!!! Če bi razmišljali o tatuju … kaj bi si vtetovirali?“ Zaenkrat so le ugibanja, ali je tetovaža temnolase Imogen prava in jo bo še dolgo spremljala, ali gre za začasen tatu oziroma ali si je besede napisala le z vodoodpornim flomastrom. Vsekakor pa ji je uspelo vzbuditi pozornost in poslati sporočilo v svet.

Razkrinkali so ju

Imogen je imela nedavno razmerje s poročenim slavnim nogometašem. Imena nogometaša britanski mediji niso želeli razkriti, da ne bi njegovi družini povzročili še večje kode, nato pa je v ne-angleških medijih kmalu odjeknila še novica, da je ta priznani nogometaš Ryan Giggs. "Imogen nikoli ni imela ne želje in ne namena prodati zgodbo medijem. In četudi bi se odločila to storiti, bi lahko zahtevala vsaj 250 tisoč funtov,“ je objavo nogometaševega imena komentiral publicist Max Clifford. Sicer pa menda sploh ni bila Imogen tista, ki je vztrajala z zvezo. Razmerje je želela večkrat zaključiti, ker se je zavedala, da je to, kar počne, narobe, a se je Giggs vztrajno vračal. "Vedel je, da je to, kar počne, narobe, pa je še vedno capljal za mano,“ je povedala za britanske medije.

Še vedno je jezna nanj.
Še vedno je jezna nanj.FOTO:

Upala je na drugačen izid

28-letni britanski model Imogen je priznala, da je (bila) zaljubljena v nogometaša, ki igra za Manchester United. Povedala pa je tudi, da je pričakovala, da bo Giggs zapustil ženo Stacy, ki je prek medijev izvedela za njegovo nezvestobo, in da bosta srečna skupaj. Toda 32-letna Stacy je možu nezvestobo odpustila in odločila sta se poskusiti znova. Imogen je še dodala, da ko se pojavlja v javnosti, pazi, da ni videti pretirano žalostna, sicer pa naj bi ji bilo zaradi nesrečnega konca ljubezenskega razmerja zelo hudo. Pred časom je bila Imogen zaradi odmevnosti afere precej depresivna in je jemala antidepresive.

Giggs je že večkrat varal …

Ryan Giggs z Imogen ni prvič skakal čez plot. Poleg tega, da je spal z Imogen, naj bi Giggs ženo varal tudi z bratovo ženo Natasho. Stacy je Ryana iz skupnega doma nagnala že leta 2005, ko ji je na uho prišlo, da naj bi imel njen mož ljubico. Ni imela nobenih trdnih dokazov in možu, ki jo je prepričeval, da so to le laži, je verjela, zato mu je dovolila, da se je vrnil domov. Leta 2001, ko je že bil s Stacy, se je videval tudi s piarovko Caroline Stanbury. Sledile pa so še druge domnevne romance leta 2001 z modelom Louise Callaghan, leta 1996 so ga povezovali z Liso Rys-Halska, isto leto pa je bil tudi s Patsy Kensit. Po štirikrat na noč naj bi pred časom seksal s striptizeto Christino James, sicer pa z njim povezujejo še mnoga druga imena deklet, s katerimi naj bi skakal čez plot. Eden njegovih tesnih prijateljev je v nekem intervjuju povedal: "Vedno je bil glavni zabavljač, vedno je bil duša in telo zabave. Zdaj pač le pazi, da to počne za zaprtimi vrati“.

Giggs z otrokoma
Giggs z otrokomaFOTO: Reuters


 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413