Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Paris Jackson bo nadaljevala družinsko tradicijo

Z.L.
09. 12. 2011 12.42
0

Hčerka pokojnega zvezdnika Michaela Jacksona bo očitno nadaljevala družinsko tradicijo izpostavljanja v medijih. Kot poročajo ameriški mediji, naj bi namreč pri komaj trinajstih letih kljub negodovanju družine dobila svojo prvo filmsko vlogo in bo v celovečernem fantazijskem filmu upodobila lik mladostnice, ki je močno navezana na očeta.

Za otroke Michaela Jacksona se je po njegovi smrti zanimalo veliko medijev, saj jih je zvezdnik prej skrbno varoval pred fotografskimi objektivi. Verjetno jim je medijska pozornost začela goditi ali pa so se vsaj navadili nanjo, saj se brez težav pojavljajo v javnosti in pozirajo pred fotografskimi objektivi. Edina hčerka Paris pa naj bi po navedbah nekaterih ameriških medijev dobila tudi svojo prvo igralsko vlogo, in sicer naj bi bila ena od junakinj v celovečernem fantazijskem filmu z delovnim naslovom 'Lundon's Bridge And The Three Keys'. S tem se bo vpisala v zgodovino kot naslednica družinske tradicije medijskega udejstvovanja in bo poskrbela, da se bo priimek Jackson ohranil v svetu 'šovbiznisa'. Njena družina je sicer hotela, da počaka, dokler ne dopolni 18 let, a je bilo dekle zelo odločno in željno filmske vloge.

Film bi bil blizu očetu

Svoji babici, 81-letni Kath, je Paris povedala, da bi bilo sporočilo filma blizu očetovemu srcu in njegovemu načinu življenja. Neimenovan vir naj bi medijem zaupal, da bo njena vloga odigrati dekle, ki čuti močno ljubezen in navezanost na očeta in naj bi bila ravno zaradi tega ta vloga več kot primerna zanjo. Znano je namreč, da sta bila Michael in Paris zelo močno navezana in je zaradi tega prav ona potrebovala največ časa, da si je opomogla. Film pa bo imel tudi dobrodelno noto, saj bo dobiček namenjen financiranju javnega šolskega sistema v ZDA. Sicer naj bi vsebina temeljila na mladostnikih, ki počasi postajajo odrasli in se ob tem srečujejo z magijo. S pomočjo antične magije se bo tako delfin spremenil v človeka, zli urok bo najstnika spremenil v kačjega pastirja, kraljica meduz pa se bo spremenila v zlobno vilo. Osrednja zgodba temelji na družinski ljubezni in veri v čarovništvo, kar se je mladostnici zdelo izredno zanimivo in je bila takoj za stvar. Potem ko je kar nekaj časa ni bilo na spregled, se je Paris z družino pred dnevi kot posebna gostja pojavila na premieri predstave svetovno znanega cirkuškega ansambla Cirque de Soleil v Las Vegasu, ki je svojo novo predstavo oblikoval prav na glasbeni podlagi kralja popa Michaela Jacksona.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413