Zadovoljna.si
Simpatične Trboveljčanke Barbi, Lučka, Katja in Lea odhajajo v Pariz.

Novice

VIDEO: Pariz so osvojila štiri dekleta iz Trbovelj

V.P.
2008-09-11 18:27
13

Zmagovalke nagradne igre Osvoji Pariz so štiri študentke iz Trbovelj: Lučka, Lea, Katja in Barbi. V francosko prestolnico bodo odpotavale prihodnji teden.

Zmagovalno fotografijo je poslala 19-letna Lučka Lenič, študentka matematike iz Trbovelj. Na sliki je njena dobra prijateljica in sovrstnica Lea Vozel. "Njeno sliko sem poslala zato, ker je zelo simpatična," je pojasnila Lučka, ko so dekleta prišla v naše uredništvo v Ljubljano. Kdo naj bi v primeru zmage potoval v Pariz, so se dekleta odločila že na začetku igre. 18-letno Katjo Perko sta Lučka in Lea povabili v veselo družbico že takoj, ob koncu pa se jim je pridružila še 18-letna Barbara Kračan.

Glasovali so vsi

Najprej so glasovale same, kmalu pa so ugotovile, da potrebujejo tudi pomoč prijateljev, znancev in seveda domačih. "Obvestile smo vse, naj klikajo in kmalu nas je bilo zelo veliko," je dejala Lučka. Glasovala sta tudi Lučkin in Lein fant, na vprašanje, ali sta kaj ljubosumna, ker gredo dekleta sama v Pariz, pa je Lea odgovorila, da sploh ne. Morda tudi zato, ker vesta, da bosta iz Pariza dobila spominček.

Niso pričakovale, a so upale

V Parizu si bodo dekleta skušala ogledati čim več znamenitosti, seveda pa bodo kar nekaj časa namenila tudi nakupom. Kako tudi ne, saj bodo s seboj odnesla vsaka po 1.000 evrov žepnine. Simpatična dekleta so še povedala, da se je vse zgodilo tako bliskovito, da še zdaj ne verjamejo povsem. Zmage niso pričakovale, upale pa so. "Konkurenca je bila tako zelo velika, punce pa tako zelo zagrete, da si nismo upale računati na zmago," je pojasnila Lea.

Prejeli smo več kot 2042 fotografij

Kot je znano, je v naši nagradni igri sodelovalo kar 2042 deklet s prav toliko fotografijami svojih prijateljic. Tako kot je bilo navedeno v splošnih pravilih igre, je zmagovalno fotografijo določila najvišja povprečna ocena in najvišje število glasov, ki jih je posamezna fotografija dobila.

Gotovo bo mnoge razveselila informacija, da v uredništvu Zadovoljna.si že pripravljamo novo nagradno igro, v kateri boste osvajali novo atraktivno destinacijo. Kam boste lahko potovali z nami v prihodnjih mesecih, pa boste zvedeli prav kmalu.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 135