Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Pijana kot 'mamba' padla na kolena

Z.M.
21. 11. 2010 10.00
5

Amy Childs se je udeležila zabave svoje menedžerke, tam pregloboko pogledala v kozarec in precej nerodno končala na kolenih pred trumo zbranih fotografov, ki so njeno predstavo spremljali z navdušenjem.

Nova zvezda, iste scene

Novopečena angleška starleta Amy Childs, ki je zaslovela v resničnostni seriji The only way is Essex, se počasi navaja na ves pomp, ki nastaja okoli nje, z bremeni slave pa se ne spopada najbolje.

Ko se je udeležila rojstnodnevne zabave svoje zastopnice Claire Powell, se je, vidno okajena, spotaknila ob prag in padla na kolena. Padec in bliskavice fotografov je niso za dolgo ohromili, pobrala se je, si očistila obleko in zabavo nadaljevala v londonskem klubu.

Nepozabna noč

20-letnica je celotno dogajanje tega večera opisala tudi na svojem twitterju, kjer smo lahko izvedeli tudi, da je bila navdušena nad tem, da je spoznala 18-letnega tekmovalca resničnostnega šova X-Factor Aidena Grimshawa, ob katerem se je počutila staro. Padca seveda ni omenila, fotografije pa so takoj naslednji dan obkrožile svet.

Pazljivo z alkoholom

Amy, ki je priznala, da si je povečala prsi in ustnice, vsa pozornost zaenkrat še godi, s pomočjo menedžerke Claire pa gotovo ne bo manjkala na nobenem družabnem dogodku v Londonu. Malce bo morala premisliti le, kolikokrat bo nagnila kozarec.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478