Zadovoljna.si
Pippa in Harry

Novice

Pippa in Harry skupaj zaradi Kate

Z.M.
06. 01. 2012 00.20
0

Pippa in Harry imata veliko skupnega, med drugim pa ju druži tudi ljubezen do zabav. Svoje bogate izkušnje sta združila odločena, da Pippini sestri Kate, ki bo 9. januarja praznovala svoj trideseti rojstni dan, organizirata nepozabno rajanje. Poleg karaok pripravljata tudi pestro ponudbo koktajlov, za tematiko zabave pa sta izbrala 80. leta, ko se je vojvodinja Catherine rodila.

Pippa in Harry bosta združila moči pri organizaciji zabave za Kate.
Pippa in Harry bosta združila moči pri organizaciji zabave za Kate.FOTO: Reuters
Bo William, ki slovi kot velik ljubitelj karaok, na rojstnodnevni zabavi svoji ženi posvetil pesem?
Bo William, ki slovi kot velik ljubitelj karaok, na rojstnodnevni zabavi svoji ženi posvetil pesem? FOTO: Reuters
Na britanskem dvoru bodo v prihodnjih dnevih zopet praznovali. Tokrat bodo nazdravljali rojstnemu dnevu vojvodinje Catherine, ki bo 9. januarja praznovala 30. rojstni dan. Da okrogle obletnice še dolgo ne bo pozabila, bosta poskrbela njena sestra Pippa in svak princ Harry. Oba imata na podlagi lastnih izkušenj izostren občutek, česa ne sme manjkati na dobri zabavi, zato jima je Kate z veseljem prepustila organizacijo. Kot poroča britanska revija Grazia, bo slavljenje potekalo v slogu 80. let, torej obdobja, v katerem je bila vojvodinja rojena. Začinila ga bosta s karaokami in pestro ponudbo koktajlov, zabave pa naj bi se udeležila tudi zakonca Beckham, ki sta postala dobra prijatelja podmladka kraljeve družine.

Tudi na svoj praznik ima veliko obveznosti

Kate sicer pred zabavo čaka še nekaj uradnih obveznosti. Na predvečer svojega rojstnega dne se bo najprej udeležila filmske premiere Speilbergovega filma War Horse, nato pa bosta skupaj z Williamom obiskala še dobrodelno večerjo. Šele potem bo čas za rajanje! Lokacija zabave še vedno ostaja skrivnost, znano pa je, da bodo gostje, namesto da bi kupovali darila, denar raje podarili v dobrodelne namene.

Šest tednov brez Williama

Zabave pa ne bo zaznamoval le rojstni dan Catherine, temveč tudi dejstvo, da William kmalu po tem potuje na šesttedensko urjenje na Falklandske otoke. Vojvodinja ga bo v tem času nedvomno pogrešala, a je poskrbela, da bo imela v tem času veliko dela, saj se je odločila, da bo prevzela projekte več dobrodelnih organizacij. Med njimi je največ takih, ki se ukvarjajo z različnimi oblikami odvisnosti, pomočjo otrokom in mladim, pa tudi z umetnostjo.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368