Zadovoljna.si
Jamie je znal poskrbeti za njene potrebe, tudi ko nista seksala.

Novice

'Plačala sem za seks z moškim'

Z. B.
2010-01-05 18:56
3

Emma Menyon svoje zlomljeno srce zdravi tako, da moške plačuje za seks. K moškim prostitutom se je zatekla potem, ko jo je njen fant grdo prevaral.

Emma zleze v posteljo in poljubi čednega moškega, ki spi poleg nje. Zjutraj se on obleče in brez besed vzame 200 funtov z nočne omarice. Ko zapre vrata za sabo, se Emma uleže nazaj in razmišlja o divji noči, ki sta jo skupaj preživela. Odločena je, da ga bo še najela.

'Denar za seks je dobro zapravljen denar'

Triintridesetletna Emma je turistična vodička. Že večkrat je plačala moškega za seks in v tem svojem početju ne vidi nič napačnega. “Denar, ki ga zapravim za seks, je vsekakor dobro zapravljen denar. In vsekakor ni nič narobe s tem, da moške plačujem za to. Ne nazadnje moški to ves čas počno, pa jih zaradi tega ne bi nikoli obsojala. Zakaj bi torej obsojali ženske?”

Prevaral jo je z najboljšo prijateljico

Zaupanje v moške je izgubila pred slabim letom, ko jo je njen fant Tom zapustil zaradi njene najboljše prijateljice. Takrat se ji je svet obrnil na glavo. “Bilo je res boleče, saj sta me prevarala človeka, ki sem jima v življenju najbolj zaupala.” Od takrat ne zaupa več nobenemu moškemu. Počutila se je osamljeno, postavila pa je tudi visok obrambni zid, saj je bila odločena, da je ne bo nihče več tako prizadel.

Plačilo za seks brez obveznosti

“A še vedno sem mlada ženska in pogrešala sem družbo moškega s čisto telesnega vidika. Predvsem pa sem si želela, da ne bi ves čas mislila na svojega nekdanjega fanta. Tako sem pomislila, da bi si moškega lahko plačala.“ Drzna misel za žensko, ki sploh še ni izkusila seksa brez čustev. Poleg tega pa še nekoga plačati. "Toda želela sem si seksa brez obveznosti. In želela sem biti glavna v postelji.“ Pobrskala je po spletu in v lokalnih časopisih ter poklicala dva moška. "Bila sem živčna, saj se mi še sanjalo ni, kako se te stvari počnejo. Po telefonu sta oba zvenela nekako čudno, eden od njiju je ves čas pogovora nekaj žvečil, drugi pa je komaj znal angleško. Nobeden od njiju se mi ni zdel primeren.“ Navdušenje, da bi si najela moškega za seks, je plahnelo. A vseeno ni obupala, tako da je vseeno poklicala še eno številko, saj jo je oglas pritegnil.

Poleg seksa še masaža, poljubi ...

"Ime mu je bilo Jamie, med telefonskim pogovorom se mi je zazdel nadvse šarmanten, zabaven in 'normalen'. Bil je tip moškega, ki bi me sicer tudi zares privlačil. Odločila sem se, da mu dam možnost.“ Jamie je za uro svojih storitev računal 60 funtov, kar ni pomenilo zgolj seksa. V ceno je bila vključena masaža, poljubljenje ali pa zgolj druženje. Izmenjala sta si nekaj kratkih sporočil preko mobilnega telefona, potem pa sta se dogovorila za srečanje v nekem londonskem hotelu.

Prvo srečanje hotelu

Emma se je za hotel odločila, ker si je želela, da bi do srečanja prišlo na nekem varnem kraju. "Malce me je bilo strah tega, da se bom dobila z neznancem. Toda vedela sem, da bo vse potekalo tako, kot bom jaz hotela.“ Poleg tega je svoji prijateljici povedala, kam gre. "Ni me obsojala, saj si je želela, da bi ponovno pridobila zaupanje v moške.“ Odpravila se je v hotel, a takrat še ni bila prepričana, ali bosta res seksala. A čutila je neverjetno vznemirjenje. "Prvič v svojem življenju sem imela popoln nadzor nad odnosom z moškim in to me navduševalo.“

'Bil je mišičast ...'

Takoj ko je zagledala Jamieja, so vsi njeni strahovi in dvomi izginili. "Bil je čeden, visok in mišičast. Ko sva se spoznala, sem se počutila tako, kot bi zadela na loteriji. Zelo je bil privlačen.“ Emma opisuje, da je bilo njuno srečanje prav romantično. "Od trenutka, ko sem vstopila v sobo, se je do mene vedel kot gentleman in mi takoj ponudil pijačo.“ Usedla sta se skupaj in kar nekaj časa klepetala, kot bi bila parček na prvem zmenku. "Čez čas me je odpeljal v spalnico in mi zmasiral vrat in hrbet. Čeprav se morda sliši nenavadno, ampak vse je bilo tako lepo, da sem mu po končani masaži plačala in on je odšel.“ Seksa ni bilo in si ga niti ni želela. Emma je odšla domov srečna in zadovoljena, saj je že z občutkom bližine tako privlačnega moškega dobila vse, kar je potrebovala. Enostavno ni čutila potrebe, da bi šla dlje.

Ko se vpletejo čustva

Že naslednjega dne se je odločila, da se spet dobi z Jamiejem za svoj rojstni dan. Ta je bil čez tri dni. "Ko sva se dobila, sem nameravala ostati največ eno uro, potem se je ta ena ura zavlekla na več kot dve uri. Tokrat sva seksala in uživala sem. Dober je bil občutek, da sem z moškim, na katerega nisem čustveno navezana. Da gre le za čisti telesni užitek. Seveda nisem pozabila na varen seks.“ V naslednjih dveh mesecih je Emma Jamieju še osemkrat plačala za seks. S časom se je toliko sprostila, da je Jamie prihajal kar k njej domov. Toda tu se je zataknilo, o njem je namreč začela razmišljati kot o svojem fantu. "Vedela sem, da je to nevarno. A le s težavo sem nanj mislila brez vpletanja čustev. Bil je resnično duhovit človek in dobro sva se ujela.“ Zaradi tega vse bolj intimnega odnosa sploh ni imela več občutka, da ji Jamie pravzaprav nudi neko storitev. "Bila sva zgolj dva človeka, ki sta rada skupaj.“ Emma je vedela, da je Jamie s svojo službo zadovoljen, da dobro zasluži in da mu je njegov način življenja všeč. "Ko sem se zavedala, da sem ljubosumna na njegove druge stranke, sem spoznala, da zame ne bo več dobro, da se z njim videvam.“

Še bi plačala za seks

Emma zdaj uživa v svojem samskem življenju. Priznava, da jo je izkušnja z moškim prositutom močno spremenila in se danes počuti močnejša. "Svojemu partnerju bom vsekakor povedala za svojo izkušnjo, saj me je spremenila v boljšo osebo. Če se bom še kdaj počutila nesamozavestno, bom zagotovo še plačala moškega za seks.“ Čeprav jo je ta izkušnja kar drago stala, ji ni žal, saj je pridobila nadzor nad svojim življenjem in je prepričana, da je noben moški ne bo mogel več prizadeti.

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 135