Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Plastična in anoreksična 85-letna vojvodinja našla ljubezen svojega življenja

Z.M.
25. 08. 2011 12.38
33

85-letna španska vojvodinja Alba je prejšnji mesec šokirala svojih šest otrok z novico, da se želi ponovno poročiti, tokrat s 24 let mlajšim državnim uradnikom Alfonsom Diezom. Gospa se ni dala pregovoriti, svoj naraščaj pa je pomirila s tem, da je nanje prepisala vso svoje bogastvo, ki ga ocenjujejo na več kot 3 milijarde evrov. S svojim gospodom se bo mnogo revnejša, a srečna sprehodila oktobra letos.

Osemnajsta španska vojvodinja Alba, s polnim imenom Doña Maria del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y Silva, se je kljub svojim 85 letom do ušes zaljubila v 24 let mlajšega državnega uradnika Alfonsa Dieza. Ko je svojo novo odkrito srečo želela deliti s svojimi šestimi otroci, so se slednji zbali za svojo dediščino, zato so mamini tretji poroki nasprotovali. Gospa, ki je znana kot ena najbogatejših žensk v Španiji, njeno premoženje namreč ocenjujejo na več kot 3 milijarde evrov, pa se ni želela odpovedati novi ljubezni, zato je svoje imetje v celoti prepisala na svoje potomce. "Alfonso želi mene, ne mojega denarja,“ je prepričana, gospod pa bo to lahko dokazal oktobra letos, ko naj bi se zgodila poroka.

Poroko bodo pokrivali rumeni mediji

Potem ko se je Alba zaradi ljubezni odpovedala vsem gradovom, posestvom, prvi kopiji Cervantesove knjige Don Kihot in denarju na bančnih računih, so se otroci pomirili in se bodo udeležili obreda, ki naj bi oktobra potekal v Sevilli. Poroka naj bi bila intimna, udeležili se je bodo vsi njeni otroci s svojimi partnerji in najbližji prijatelji para. Alba je sicer v daljnem sorodu s kraljico Elizabeto in Winstonom Churchillom, svojega bodočega, že tretjega moža pa je spoznala že pred mnogimi leti, pred tremi leti, po srečanju v kinu, pa sta se začela dobivati. Že od nekdaj je stalna gostja rumenih časopisov, tudi na poroko pa bo menda povabila fotografa, ki bo dogodek posnel in posredoval novinarjem. V zadnjih letih njen bizaren obraz plačuje davek številnih lepotnih operacij, govorilo pa se je tudi, da vojvodinja premalo je in boleha za anoreksijo. Morda ji bo srečen zakon pomagal tudi k bolj zdravemu načinu življenja!

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404