Zadovoljna.si
Heidi Montag

Novice

Heidi: Moje ogromno oprsje me ubija!

K.B.
26. 08. 2010 09.02
18

Heidi Montag, zvezdnica serije The Hills, ki je danes bolj kot po igralski karieri, znana po številnih plastičnih operacijah, se je pred časom odločila za ekstremno preobrazbo svojega telesa. Danes močno obžaluje, da si je omislila ogromno oprsje. Pa veste zakaj?

Heidi nekoč in danes (Vir: starsareblind.com)
Heidi nekoč in danes (Vir: starsareblind.com)FOTO:

'Želim imeti košarico H, kot Heidi!'

23-letnica kljub 13 lepotnim posegom, nikakor ni bila zadovoljna s svojim ogromnim oprsjem. Čeprav je zaradi desetih operacij, opravljenih v enem dnevu, skoraj umrla, je takoj napovedala, da bo šla ponovno pod nož. Prepričana je bila, da kirurg svojega dela ni dobro opravil, saj ji ni vstavil tako velikih silikonskih vsadkov, kot si je želela. “Ko sem se zbudila, sem kirurga hotela mahniti po nosu, saj so bile prsi premajhne,” pravi Heidi.

Umetna od glave do pet

Heidi je na svojem telesu popravila že skoraj vse. Kirurgi so ji naredili od liposukcije vratu do dviga zadnjice. Maščobo so ji izsesali tudi s stegen in pasu, prsi pa so ji povečali s košarice A na F. Na obrazu so ji rahlo privzdignili obrvi, popravili brado, v čelo vbrizgali botoks, poudarili lica, povečali ustnice in še in še. Iz običajnega dekleta se je prelevila v stereotipno blondinko iz Los Angelesa.

'Bila sem grda račka!'

V Los Angelesu, mestu 'umetnih' in 'popolnih' ljudi, se je Heidi počutila izjemno neprijetno. Motil jo je njen prevelik nos, ki ga je, kot pravi, podedovala po očetu. Težavo ji je predstavljala tudi brada, saj so jo zaradi nje zasmehovali že v otroštvu. Za ušesa pravi, da so ji štrlela kot pri slončku Dumbu. O svojem oprsju je povedala, da jo je najbolj motilo, ko je njen fant na plaži gledal druga dekleta, ki so bila bolj obdarjena. Do nedavnega je Heidi o svoji novi podobi govorila: “Ljubim svoje telo in obraz. Nikoli se nisem počutila lepše in bolj seksi. Nisem si mislila, da sem sploh lahko tako samozavestna!”.

Plastičen obraz Heidi Montag
Plastičen obraz Heidi MontagFOTO:

Vrnite mi staro oprsje ... in nos!

''Obupana sem in rada bi bila kot prej,“ je ameriški reviji zaupala obupana starleta, ki jo je želja po pretirano velikem oprsju pahnila v nesrečo. Njeno oprsje, ki ima danes F košarico, jo namreč kljub temu, da je od operacije minilo že več kot pol leta, še vedno boli. ''Bolečina me spravlja v brezup. Jemala sem protibolečinske tablete, vendar niso delovale, zato sem prenehala.“ Pravi, da se počuti kot invalid, saj ne more objeti niti svojih dveh ljubljenih psičkov. ''Sem obsedena s fitnesom, ampak s tem oprsjem ne morem nič. Ujeta sem v lastnem telesu,“ je obupana Heidi. A preglavic ji ne povzroča le preveliko oprsje, saj starleta slabo leto po operaciji še vedno skoraj 24 ur na dan nosi posebne obliže za nos. Boji se namreč, da bi ta sicer izgubil obliko, zato obliž odstrani samo, kadar gre na snemanje ali fotografiranje. Da je mera polna, jo je šokirala še novica, da je v prometni nesreči umrl Frank Ryan, zvezdniški plastični kirurg, ki je poskrbel za njeno novo podobo.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478