Zadovoljna.si
Alicia Douvall je svoje telo popolnoma spremenila, da bi si utrla pot v svet slavnih.

Novice

Plastična spaka po 100 lepotnih operacijah

Z. T.
26. 09. 2010 18.40
26

Alicia Douvall je razvpita Britanka, ki je zaslovela z več kot 100 plastičnimi operacijam in z novicami o svojih enonočnih avanturah z nogometnimi zvezdniki. Številni lepotni posegi so popolnoma iznakazili njeno telo, zaradi česar je postala prava plastična spaka.

Danes 30-letna starleta Alicia Douvall ima za sabo več kot 100 lepotnih posegov. Obsedena je z velikim oprsjem, tako da je za njo že 16 povečanj košarice. Poleg tega so ji že petkrat popravljali nos, odločila se je celo za poseg, med katerim so ji zbrusili rebra, da bi imela ožji pas. ''Poleg številnih posegov na dojkah, so mi spremenili oči in nos, imela sem že obrazne liftinge. Moja filozofija je, če je nekaj mogoče spremeniti, potem bom to spremenila.“ Zaradi številnih posegov ima danes veliko težav s svojim oprsjem, kirurgi so ji pustili v dojkah zaklopke, prek katerih lahko v svoje prsi dodaja ali iz njih odvzema solno raztopino, s katero lahko povečuje in zmanjšuje obseg.

Kirurgi je nočejo več operirati

Priznava, da ima zaradi operacij številne probleme, med drugim ne čuti več svojega želodca, leve dojke in vsega, kar je pod desno roko. Toda danes je ne želi operirati noben lepotni kirurg več, saj so ji diagnosticirali dismorfno motnjo telesa, kar pomeni, da svojega telesa ne razume več pravilno. Toda Alicia se ne namerava odreči lepotnim popravkom, tako da po ZDA išče kirurga, ki bi bil pripravljen sprejeti njene želje.

Alicia Douvall je svoje telo popolnoma spremenila, da bi si utrla pot v svet slavnih.
Alicia Douvall je svoje telo popolnoma spremenila, da bi si utrla pot v svet slavnih.FOTO:

Povečane prsi so ji odprle vrata

Nadobudno Alicio so iz srednje šole vrgli, ko je bila stara 14 let, le leto dni pozneje je že zanosila. Pri 17 letih je imela že svoj prvi lepotni poseg, med katerim si je dala povečati obseg prsi. Takrat je tudi začela pozirati za seksi fotografije. Za njeno hči je skrbela njena družina, medtem ko se je sama posvečala 'karieri', šlo je pravzaprav za gole fotografije. Spoznala je nov svet, v katerem so bila povečana oprsja, serijska samozavest in ohlapne moralne vrednote nekaj običajnega, predvsem pa so posameznika te lastnosti vodile do hitre slave in bogastva.

Seks za eno noč z bogatimi in slavnimi

Takrat se je tudi začela dobivati z nogometaši. Potem ko jo je zaradi Katie Price leta 2000 pustil Dwight Yorke, se je Alicia maščevala tako, da je prodala zgodbo o njunem razmerju. Medijem je tudi rade volje dajala informacije o svojih razmerjih s Calumom Bestom, Simonom Cowellom, Johnom Terryjem, Leejem Ryanom, Mickom Hucknallom in P Diddyjem. Razlagala je, kateri od njih hitro seksa, s katerim je zanosila, a izgubila otroka. Skratka, svojo intimo je prodajala za pet minut slave. Za sabo ime številne afere in škandale, ki so jih zaznamovali alkohol in droge ter razuzdane zabave.

Hči Georgia ne želi po njeni poti

Alicia tudi ne sodi med najbolj vzorne matere, saj je svojo hči, danes 16-letno Georgio, že zelo zgodaj spodbujala k lepotnim posegom ter da bi pozirala zgoraj brez. Njena hči si je za 13. rojstni dan zaželela povečanja oprsja, saj so se ji zdeli posegi v telo nekaj popolnoma normalnega. ''Toda danes vem, da si ne želim estetskih operacij, saj vidim, da moja mama še vedno ni srečna, pa čeprav so ji že 16-krat povečali prsi. Ne želim iti po njeni poti.“

Hči Georgia ne želi po materinih stopinjah.
Hči Georgia ne želi po materinih stopinjah.FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478