Zadovoljna.si
Tamang Phan

Novice

Hip, hip, hip – strašni trik ...

Z.K.
17. 04. 2012 15.02
17

Promise Tamang Phan je še ena izmed izjemnih umetnic ličenja, ki s svojimi rokami in pravimi pripomočki spreminja svojo podobo. Kot kameleon se lepotica azijskega porekla s pomočjo ličil spreminja v Angelino Jolie, Kim Kardashian, Scarlett Johansson, Johnnyja Deppa in številne druge. Poglejte, kako ji uspeva!

Na koga vas spominja?
Na koga vas spominja?FOTO: YouTube

Včasih je Angelina, drugič Megan

Promise Tamang Phan samo sebe opisuje kot dekle, ki obožuje ličenje. Vsekakor ni le to, saj s svojimi izjemnimi sposobnostmi s pomočjo ličil in obrazom, ki ji služi kot platno, ustvarja neverjetne podobe. Najraje upodablja zveneča zvezdniška imena, kot so Angelina Jolie, Scarlet Johansson, Michael Jackson, Adriana Lima, Megan Fox, Kate Middleton in številne druge. Lotila se je tudi Avatarjevega lika Na'Vi, Aladinove princese Jasmine in drugih.

Promise, takšna kot je.
Promise, takšna kot je. FOTO: YouTube

Pravi, da je samoukinja

Temnolasa Azijka postopke ličenja in neverjetne transformacije skrbno posname z videokamero in jih predvaja na spletnem portalu YouTube, kjer ji od leta 2009 do danes sledi že 585.000 uporabnikov, njene posnetke pa si je ogledalo že 96 milijonov ljudi. 22-letnica zatrjuje, da ni profesionalna umetnica ličenja, saj se je vsega naučila sama in ni nikoli obiskovala tečajev ali šole ličenja.

Prelevi se tudi v moške

Umetnica ličenja je na željo svojih oboževalcev dnevno objavljala posnetke, kjer je prikazovala postopek ličenja. Zaradi svojih sposobnosti se je tako uvrstila med zvezdnike na YouTube portalu. Med vsemi, ki objavljajo tovrstne posnetke, Tamang močno izstopa. Ne le zaradi svojih spretnosti pri ličenju, temveč tudi zaradi sposobnosti, da se vživi v lik, ki ga predstavlja. V enem izmed posnetkov je svoj obraz spremenila v raperja Dreka, v moškega pa se je prelevila tudi s pravo mimiko obraza. Z ličili je svoj obraz spremenila še v dve slavni moški osebnosti, Michaela Jacksona in Johnnyja Deppa. Pri svojem delu poleg ličil uporablja tudi lasulje ter vosek, da se čim bolj približa želeni podobi. Vsekakor je pri svojem delu več kot uspešna.

Včasih se prelevi tudi v moške.
Včasih se prelevi tudi v moške.FOTO: YouTube

 

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368