Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Plesalka med tv oddajo brcnila slavnega gosta

Z.V.
24. 09. 2010 14.42
2

Povsem miren intervju z voditeljem na eni strani mize, intervjuvancem na drugi, se lahko spremeni v nevarno početje. Znani italijanski voditelj Pippo Baudo si bo zagotovo zapomnil sodelovanje v oddaji 'Chiambretti nigt' na Berlusconijevi televiziji Canale 5. Temperamentna plesalka ga je namreč pošteno brcnila v nos.

Kontroverzni italijanski televizijski voditelj Piero Chiambretti je v studio povabil legendo italijanske televizije Pippa Bauda. Večer naj bi potekal ob obujanju spominov, simpatičnem pripovedovanju anekdot in pogovoru o načrtih za prihodnost. A glej ga zlomka, sodelovanje z Mediasetom se je za prestižnega gosta, ki sicer dela za konkurenčno nacionalno televizijo Rai, kmalu izkazalo za zelo nevarno izkušnjo.

Plesalka izvedla 'atentat' na gosta

Voditelj oddaje je gostu pomagal obujati spomine tudi s starimi posnetki. In medtem ko so vrteli avdio posnetek z neke novinarske konference, naj bi gosta zabavala plesalka na mizi. Lucky Moon, članica cirkusa 'Cirque du Soleil' se je pred Baudom pojavila v črnem, oprijetem, seksi kostumu, ki je več razkrival kot skrival in vrtoglavo visokimi, 18 centimetrskimi petami. Gospodična je pred začudenimi očmi gosta začela svoj divji ples in v zanosu ni opazila, da je Baudo roke položil na mizo ter se nevarno približal njenim akrobacijam. Energično je dvignila nogo in gosta 'mahnila' po nosu, njegova očala pa so v loku odletela na tla ter ostala brez ene leče.

Za las zgrešila oko

Malo je manjkalo, da bi ostra peta temperamentne plesalke ošvrknila Baudovo oko, a na srečo se je zgodba zanj končala zgolj z veliko mero strahu in poškodovanimi očali. Ker so oddajo snemali, so mu očala popravili in projekt brez zapletov pripeljali do konca. Nevarna izkušnja pa je pokazala, da se še tako nedolžna oddaja lahko prelevi v nevarno in divjo avanturo. 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478