Zadovoljna.si
Pleše mučijo moške

Novice

Pleše, da te kap!

T.M.
03. 05. 2010 18.50
0

Star pregovor pravi, da pametni lasje zapuščajo neumno glavo. S tem rekom so želeli užaliti nesrečnika, ki pa lahko brez las izgleda še bolj seksi kot z bujno pričesko.

Pleše mučijo moške
Pleše mučijo moškeFOTO:

Obrita glava v primeru redkih las je najboljši način, da se zakrijejo krute sledi matere narave. Vse od poznih osemdesetih je igralec Patrick Stewart dokaz, da je obrita glava privlačna opcija. Zato je za marsikaterega moškega, ki se sooča s to tegobo, odlična rešitev, da si nabavi brivnik in uživa v novi pričeski!

Mlad, plešast in seksi.
Mlad, plešast in seksi. FOTO:
Mladi 'obritoglavci'

Celo mladi fantje si brijejo glavo, še posebej v današnjem času je izbira gole glave pogosta tudi med mladimi fanti, ki bi sicer imeli bujno lasišče. Na drugi strani pa obstaja množice žensk, ki naravnost obožujejo to izbiro. Vprašajte ženske, ali je Chris Daughtry seksi, in boste v hipu ugotovili, ali se jim bodo pocedile sline.
Obrita glava vam lahko prinese mladostnejši videz, zato številni fantje kombinirajo obrito glavo z rahlo bradico za bolj svež in mladosten videz. Ko si nekateri moški pustijo zrasti že zgolj za malenkost daljše lase, jih to naredi za 10 let starejše. Obrita glava namreč zakrije dejstvo, da moški postaja plešast in definitivno ga pomladi. Britje lasišča torej zakriva prezgodnjo plešavost. To je lep primer, kako se učinkovito spopasti s to težavo. Učinkovito in poceni!

Plešasti vzorniki

V svoji mladosti je imel Andre Agassi eno najgrših frizur med športniki. Leta 1995 se je obril ter ustvaril popolnoma drugačen izgled, ki mu dobro služi že več kot desetletje.
Tudi Tom Colicchio je s svojo potezo pokazal, da obrita glava lahko bistveno poudari lepoto oči.
Sicer pa moški v povprečju preveč skrbijo glede dejstva, da postajajo plešasti. Po nepotrebnem zapravljajo velike vsote denarja za razna zdravljenja in presaditve, ki največkrat sploh ne učinkujejo. Če se zgledujete po Bruceu Willisu, si lahko povrnete zaupanje vase in samozavest, hkrati pa prihranite kopico denarja ter postanete ponosni na vašo golo glavo. Ob tem velja seveda poudariti, da sama glava še ne naredi popolnega videza, saj morate poskrbeti za skladnost celotnega telesa.
Ženske so nore na obrite moške glave.
Ženske so nore na obrite moške glave.FOTO:


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471