Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Vsako leto porabi 27.500 evrov samo za lasne podaljške

Z.N.
19. 10. 2011 17.00
0

Televizijska zvezdnica Katie Price, mnogim znana tudi kot Jordan, je v nekem intervjuju povedala, da redno uporablja botoks, da je videti mladostna. Na terapijo gre vsake štiri mesece, kot pravi, se ji vbrizgavanje botoksa zdi skoraj tako običajno kot nakupovanje.

"Vsake štiri mesece mi vbrizgajo botoks in to je to. Vbrizgajo mi ga okoli oči – na vsako stran po tri injekcije. Sicer pa že po naravi nimam veliko gubic na obrazu. Najverjetneje botoksa niti ne potrebujem, ampak ga uporabljam, ker to počno skoraj vse ženske. Zame botoks ni nič posebnega – ko grem na terapijo, se počutim približno tako, kot če bi šla v 'šoping'," je nedavno v intervjuju za ameriški portal povedala Katie Price. Botoks je sicer močan nevrotoksin, ki povzroči blokado prenosa živčnih impulzov v mišico in s tem preprečuje krčenje mišice, kar povzroči, da koža postane mehka in gladka. Ob uporabi botoksa mimika obraznih mišic oslabi, in to je tudi razlog, zakaj imajo tisti, ki pretiravajo z botoksom, na obrazu večinoma en in isti izraz.

24.000 funtov na leto za lasne podaljške

Katie, sicer mamica treh otrok – devetletnega Harveyja, šestletnega Juniorja in štiriletne Princess Tiaamii, ima nekajkrat letno še en opravek, vsake tri mesece zamenja lasne podaljške, za katere odšteje tudi po 6.000 funtov, torej po 24.000 na leto. "Že 12 let imam lasne podaljške. Za podaljške po celi glavi, torej za 450 'čopkov', plačam 6.000 funtov. Zamenjajo mi jih vsake tri mesece, saj sem rada ves čas urejena." Vsak čopek las, za katerega je pri nas torej treba odšteti v povprečju po štiri evre, Katie plača po približno 13 evrov.

Raje konja kot manjše prsi

Čeprav uporablja botoks, je 33-letna Katie, ki je včasih delala kot glamur model in ima svojo oddajo Signed By Katie Price, odločena, da nikoli več ne bo šla na lepotno operacijo. Pred nekaj časa si je zvezdnica že nekajkrat povečala prsi, opravili so ji liposukcijo, polepšala pa si je tudi nasmeh. "Za zdaj se mi zdi, da mi ni treba ničesar več spremeniti. Opravila sem z operacijami," je povedala Katie, ki sicer s seboj trenutno ni povsem zadovoljna – moti jo njeno oprsje. "Moje prsi mi niso všeč. Ampak mislim, da je trenutno več drugih stvari, ki so pomembnejše kot moje prsi. Raje bi si kupila konja."

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413