Zadovoljna.si
Naomi Campbell in Vladimir Doronin

Novice

Za njene izpade je kriv kokain

Z.C.
10. 10. 2011 12.55
10

Naomi Campbell slovi po brezhibni postavi, ki je pri njenih 41 letih zavidanja vredna, a tudi po izbruhih, ki jih ne more obvladati. Vrhunska manekenka je v enem intervjuju sicer priznala, da obiskuje terapijo za obvladovanje nekontroliranih izbruhov besa, do katerih prihaja, kot sama trdi, zaradi dolgoletne odvisnosti od kokaina.

Naomi Campbell in Vladimir Doronin
Naomi Campbell in Vladimir Doronin FOTO: Reuters

Pomoč je poiskala pri strokovnjaku.
Pomoč je poiskala pri strokovnjaku.FOTO: Reuters
Naomi Campbell se je zaradi svojih izbruhov besa že nekajkrat znašla v medijih in celo na sodišču. Njeno divjo naravo je že večkrat občutilo njeno osebje, nekateri pa so slavno manekenko zaradi fizičnega napada tožili. Njena prva žrtev je bila asistentka pri snemanju nekega filma. Pozneje je sodišče Campbellovo zaradi tega napada poslalo na tečaj obvladovanja jeze, a ni preveč zaleglo, saj se Naomi ni umirila. Izpadi in posledične tožbe so se nadaljevali, poleg sodelavk pa sta jo skupili tudi dve prijateljici. Pred nekaj leti se je denimo mirna večerja z Marcello Bittar spremenila v klofutanje, ker je bila Naomi prepričana, da je prijateljica vpletena v neko krajo. Nekaj mesecev pred tem je Naomi s pestjo udarila dolgoletno prijateljico Yvonne Scio. In to zgolj zaradi tega, ker je bila oblečena podobno kot ona.

Napadla paparaca

Pred dvema letoma je fizično napadla fotografa, ki je zaradi poškodb moral celo v bolnišnico. Gaetano Di Giovanni je takrat povedal, da se ga je lotila s torbico in nohti, s katerimi mu je poškodovala levo oko. Do napada je prišlo na italijanskem otoku Lipari, kamor je Naomi priplula z jahto s svojim bogatim ljubimcem Mihailom Prohorovim. "Najprej me je udarila s torbico, vpila je name, potem pa me je hotela še oklofutati. Uspel sem pobegniti, a me je z nohti uspela opraskati po očesu. Nekaj sekund nisem videl, slišal sem le, kako jo njen fant in varnostnik poskušata odvleči stran,” je povedal fotograf. Leto pred tem je napadla celo policista, zgodilo se je na londonskem letališču, pobesnela pa je zato, ker so izgubili njeno prtljago.

Hodi na terapijo

“Delam na tem, da bi lahko brzdala samo sebe. Opravičujem se za svoje izbruhe in sprejemam odgovornost za svoja dejanja. Sicer pa sem svoj dolg do družbe poravnala,” je dejala Naomi v nekem intervjuju. Manekenka, ki ima že nekaj let resno zvezo z ruskim tajkunom Vladislavom Doronjinom, zaradi katerega se je preselila v Moskvo, je odkrito spregovorila tudi o svoji dolgoletni odvisnosti od kokaina: “Zame je bil velik izziv, da se vrnem v preteklost in soočim z vsem, kar sem počela. Morala sem se pogledati v ogledalo in nadaljevati svojo pot. To nikakor ni bil dober občutek. Nisem več hotela delati. Izgubila sem veliko prijateljev. Emotivno in fizično sem bila povsem izčrpana.”

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413