Zadovoljna.si
Crkljanje

Novice

Plačajo ji 60 dolarjev na uro za ...

Z.K
15. 07. 2012 13.19
3

Jacqueline Samuel iz New Yorka služi vsakdanji kruh na dokaj nevsakdanji način. 26-letna Američanka je ustanovila podjetje 'The Snuggery' in strankam, ki to želijo, ponuja ''crkljanje'' za 60 dolarjev na uro. Včasih se katera od strank vzburi, prizna Jacqueline. In kaj stori v takem primeru?

60 dolarjev za ''crkljanje''?

Z objemanjem navadno izražamo naklonjenost do druge osebe. Nekatere kulture so objemanju bolj naklonjene in pri tem bolj sproščene, spet drugi pa so pri dotikih nekoliko bolj zadržani in objeme delijo le s tistimi ljudmi, ki so jim zares blizu. Podjetna Američanka Jacqueline Samuel je ''crkljanje'', ki vključuje objemanje, spreobrnila v posel in tako ustanovila podjetje 'The Snuggery', kjer svojim strankam ponuja ''crkljanje'' za 60 dolarjev na uro, pri tem pa izključuje kakršne koli seksualne namene. Sama seansa lahko traja vse do 90 minut v privatni sobi. Njeni prijatelji in člani družine pa se v tem času zadržujejo okoli hiše, da bi jo lahko branili pred morebitnimi vzburjenimi strankami, ki bi se nad ''crkljanjem'' lahko preveč navdušile in si zaželele kaj več, kot jim ponuja 26-letna Američanka.

Crkljanje
Crkljanje FOTO:
Seksualno vzburjenje je povsem običajno

Jacqueline je določila pravilnik, ki se ga stranke, večinoma moški, morajo držati. V njem navaja tudi pravila primernega obnašanja in kakšna oblačila so najbolj primerna. "Seksualno vzburjenje je nekaj povsem običajnega, zaradi česar se nihče ne bi smel počutiti neprijetno. Vendar pa je kakršno koli nadaljevanje v tej smeri, prepovedano,“ pojasni Jacqueline. Znanstvene raziskave so pokazale, da prijetni dotiki in objemi pomagajo pri boljšem počutju v lastni koži in okolju. Že nekajminutno ''crkljanje'' lahko prinese pozitivne učinke in osebo razbremeni stresa in jeze ter tako izboljša psihično stanje osebe.

Odličen vir dodatnega zaslužka

Jacqueline pravi, da obstaja vsaj 100 različnih poz ''crkljanja'', ki jih izvaja s svojimi strankami. O tem je prebrala tudi knjigo 'Cuddle Sutra', kjer je preučila vse možne različice ''crkljanja''. Da bi bilo strankam kar najbolj udobno in prijetno, jim predlaga, naj se pred seanso preoblečejo v udobna oblačila, narejena iz naravnih vlaken. S svojo dejavnostjo je šele dodobra začela in zaenkrat s tem ne zasluži dovolj, da bi lahko opustila svojo redno službo, vsekakor pa ji nenavadna dejavnost predstavlja dober vir dodatnega zaslužka.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368