Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Pokazala je seksi noge, potem ko je shujšala 10 kg

Z. T.
04. 05. 2011 10.55
5

Obljubila je, da bo do poroke shujšala in očitno ji to uspeva. Mojstrica izgubljanja in tudi pridobivanja odvečnih kilogramov Jessica Simpson je na neki hollywoodski prireditvi v zelo kratki oblekici ponosno pokazala svojo novo postavo, potem ko se je znebila 10 kilogramov.

Navdušila je prisotne

30-letna Jessica Simpson je na neki hollywoodski prireditvi uspela očarati prisotne, ko je v kratki oblekici pokazala čvrste noge. Znano je, da se mora ameriška zvezdnica močno potruditi, če želi ohraniti oziroma nazaj pridobiti seksi linijo, zato je tudi tokrat požela val pohval. Še nedavno je bila tarča kritik, da se je znova zapustila ter da ne pazi več na prehrano, odkar se je zaročila.

Do poroke spet vitka!

V kratkem času je namreč pridobila kar 20 kilogramov, kar pa menda ni bilo všeč njenemu zaročencu Ericu Johnsonu, ki naj bi ji zagrozil z odpovedjo poroke, če se ne spravi k sebi. Kar koli je že res, Jessica je uspela v dveh mesecih s strogo dieto in redno telesno aktivnostjo z osebno trenerko odpraviti 10 kilogramov in očitno je na dobri poti, da do poroke izgubi še nekaj kilogramov.

Rada bi bila žirantka

Sicer pa so vse glasnejše govorice, da bo pevka ena od žirantov v oddaji X Factor skupaj z Simonom Cowellom in Mariah Carey. ''Vsekakor bi to bilo zelo zabavno. Ponosna bi bila, da bi lahko postala mentor mladim pevcem. Sama nisem imela te možnosti, da bi imela mentorja. Čudovito je opazovati, kako se ljudem uresničujejo sanje,'' je namigovanja potrdila Jessica. Sama je zaslovela pri 19 letih, sicer pa že leta ni ustvarila kakšnega hita. Je pa toliko bolj uspešna na modnem področju, kar jo polno zaposluje.


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478