Zadovoljna.si
Seks Big Brother Madžarska

Novice

Politika zasačili med seksom s transseksualkami

T. G.
02. 07. 2010 19.00
1

Potem ko je pred meseci zaradi škandala s transseksualko in drogami odstopil italijanski politik Piero Marrazzo, je pri naših sosedih izbruhnila nova afera. Tokrat je vpleten rimski pokrajinski svétnik. Zgodba je popolna: droge, seks in transseksualke.

Pier Paolo Zaccai si je privoščil večer z drogami in s transseksualkami, kar ga bo po vsej verjetnosti stalo politične kariere.
Pier Paolo Zaccai si je privoščil večer z drogami in s transseksualkami, kar ga bo po vsej verjetnosti stalo politične kariere. FOTO:
Pier Paolo Zaccai, dvainštiridesetletni pokrajinski svétnik v Rimu in (zdaj že nekdanji) član Berlusconijeve stranke, se je znašel v vrtincu, potem ko so ga po neki divji zabavi, ki se je dogajala v ulici Manlio Torquato, zaradi čudnega vedenja prepeljali na psihiatrični oddelek rimske bolnišnice. Na zabavi so menda na veliko konzumirali kokain, ni manjkalo seksa, poleg tega naj bi sodelovalo kar nekaj transseksualk.
Nekdanjemu predsedniku regije Lazio Pieru Marrazzu je žena menda odpustila srečanja s transseksualkami.
Nekdanjemu predsedniku regije Lazio Pieru Marrazzu je žena menda odpustila srečanja s transseksualkami.FOTO: Reuters
Po pripovedovanju prisotnih in drugih očividcev se je Zaccai med zabavo odpravil na balkon in kazal znake zmedenosti in vpil nepovezane stavke, kot bi imel govor. Po zadnjih ugotovitvah, je Zaccai popolnoma izgubil nadzor nad sabo, norel je, vpil, se nenavadno vedel, zaradi tega so prisotni tudi poklicali policijo in nato še zdravnike. Ob prihodu zdravnikov, na kraj je prišel tudi psihiater, se je moški upiral, zato so mu morali dati močno pomirjevalo. Ko so svétnika prepeljali v bolnišnico, ni dovolil, da bi mu vzeli kri za toksikološke teste, s katerimi so želeli preveriti prisotnost drog. Rimski župan Gianni Alemanno, menda sta z Zaccaijem prijetelja, je bil zaradi dogodka šokiran, stranka Pdl pa ga je že izključila. Eno od transseksualk je policija že zaslišala.

Z balkona je vpil kot nor

''Na pomoč, ujeli so me v past!“ Takšno vpitje je zaslišal Michele, študent, ki živi v ulici, v kateri je potekala zabava. ''Okoli šeste ure zjutraj me je zbudilo vpitje moškega, ki je stal na balkonu v prvem nadstropju sosednje stavbe. Zbudil je celo sosesko.“ Študent je še povedal, da je Zaccai kričal, da so ga ujeli v past, zato ker je delal raziskavo o transseksualkah. Videl je tudi nekaj transseksualk, ki so potem na hitro zapustile stavbo, še preden je na kraj prišla policija. S sabo so odnesle prenosne računalnike in druge predmete. ''Slišal sem obupano vpitje in videl dve transeksualki, ki sta hiteli stran. Ustavil sem ju ter vprašal, zakaj se jima tako mudi. Odgovorili sta, da je v tistem stanovanju veliko droge in da ne želita imeti težav,“ je dogajanje opisal lastnik neke čistilnice, ki je odpirala vrata ravno ob šestih zjutraj.

Pokrajinski svetnik je zaradi kokaina čisto izgubil nadzor nad sabo. Na fotografiji je z ženo.
Pokrajinski svetnik je zaradi kokaina čisto izgubil nadzor nad sabo. Na fotografiji je z ženo. FOTO:

'Bojim se ga!'

Prebivalci omenjene soseske so še povedali, da se tam pogosto zbirajo transseksualke ter da je pred stavbo pogosto parkiranih več zelo dragih avtomobilov.
Pier Paolo Zaccai je na zaslišanju na policijski postaji povedal, da so mu nastavili past in da bi ga radi spravili v težave, tako kot so Piera Marrazza.

Brazilske transseksualke v Italiji
Brazilske transseksualke v Italiji FOTO:
Zaccai je pojasnil, da je bil tokrat prvič s transseksualko. Toda njegove trditve je postavila na laž Morgana, brazilska transseksualka, ki ga je menda videla že večkrat. ''Dobivala sva se že štiri mesece in se ga bojim. Na enem od najinih srečanj je imel v avtomobilu pištolo. To sem tudi povedala policiji.“ Morgana je še razkrila, da so bile v stanovanju štiri osebe, vendar je imela s politikom spolni odnos samo ona. Vsaj tako zatrjuje sama.''Skupaj sva bila kakšno uro, potem pa je Pier Paolo dobesedno znorel, ko sem mu dejala, da mora oditi.“ Potem je odšel na balkon in vpil.

Kdo govori resnico?

Nekoliko drugačna je po poročanju italijanskih medijev pripoved Zaccaija. ''Najprej sem jo pospremil, da je kupila mamila. Odšla sva v stanovanje v ulico Manlio Torquato. Tam smo bili zgolj trije, jaz in dve transseksualki. Potem ko smo vzeli kokain, smo imeli spolni odnos. Okoli četrte ure zjutraj je ena od njih dejala, da moramo oditi, če želimo nadaljevati s tem, kar počnemo. Hitro sta začeli pobirati stvari, torbice, mobilne telefone, prenosne računalnike ter odhiteli ven.“ Pokrajinskega svétnika, ki je bil takrat pod vplivom mamil, je zagrabila panika, saj se je zbal, da sta ga 'prijeteljici' posneli med seksom. Zato je odšel na balkon in začel vpiti. Katera verzija dogodkov drži, bo najbrž pokazala preiskava. Nedvomno pa je, da je politikov ugled močno omadeževan in je njegova kariera v politiki vprašljiva. Pred njim se je v podobno 'past' ujel že Piero Marrazzo.

Na spornem posnetku je bil Marrazzo skupaj z Natalie.
Na spornem posnetku je bil Marrazzo skupaj z Natalie. FOTO: Reuters

Karabinjerji izsiljevali s posnetkom

Piero Marrazzo je bil predsednik regije Lazio, dokler ni odstopil zaradi škandala s transseksualkami. Dvainpetdesetletni politik, poročen je z novinarko in oče osemletne deklice, je od julija 2009 doživljal pravo nočno moro. Štirje predstavniki italijanskih karabinjerjev so ga izsiljevali s posnetkom, na katerem se je zabaval s transsekusalko. Sprva je trdil, da je posnetek lažen ter da ga želijo politično diskreditirati. Toda kasneje je priznal, da je seksal s transseksualko in takšen je uradni zapis tožilcev:

Seks Big Brother Madžarska
Seks Big Brother Madžarska FOTO:

''Nekega dne v začetku julija, Marrazzo je bil v stanovanju v družbi neke Natalie, sta vstopila dva moška, ki sta se predstavila kot karabinjerja. Od oškodovanca sta grozeče zahtevala, da jima izroči svojo denarnico in določeno vsoto denarja, osebne dokumente. Žrtvi sta jasno dala vedeti, da v kolikor ne bo plačala visoke vsote denarja, lahko pričakuje hude posledice. Žrtev ni želela plačati v gotovini, zato jima je napisala tri čeke v vrednosti 20 tisoč evrov.“ Marrazzo je še priznal, da je bil v prostoru kokain, ki pa ga menda ni konzumiral. Po njegovih besedah je karabinjerje podkupil zato, ker se je bal, da bi ga zaradi kokaina aretirali.

Skrivnostna smrt transseksualke

Kot da to ne bi bilo dovolj, se je zadeva še bolj zapletla, ko so eno od transseksualk Brendo, ki naj bi bila vpletena v zadevo Marrazzo, našli mrtvo, potem ko je v njenem stanovanju izbruhnil požar. Policija je seveda takoj posumila, da je bila Brenda umorjena. Dodaten sum je vzbudilo dejstvo, da so njen računalnik našli potopljen v kadi, nekaj dni pred dogodkom pa so ji ukradli mobilni telefon. Govorilo se je, da je imela Brenda vsaj še en posnetek, povezan z Marrazzom. Zadeva je postala še bolj mračna, ko je prišlo na dan, da je septembra 2009 zaradi prevelikega odmerka mamil umrl razpečevalec mamil, ki naj bi bil povezan z Marrazzom in Brendo. Pred tem je menda naokoli govoril, da ima dovolj informacij, da bi lahko izsiljeval pol Rima.

Pretresite njen svet
Pretresite njen svet FOTO: Reuters
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478