Zadovoljna.si
Bi kupile nedolžnost?

Novice

Do nedolžnosti v le petih minutah

Z.K.
25. 09. 2012 15.33
2

Človeška domišljija ne pozna meja, tako je na trgu mogoče kupiti marsikaj, med drugim tudi umetno deviško kožico oziroma himen. Ženske jo lahko uporabijo v različne namene, v paketu sta namreč dve umetni "membrani", ki ju preprosto namestite v nožnico, "krvaveti" pa začnete po 15 minutah spolnega odnosa. Poglejte podrobnosti.

Bi kupile nedolžnost?
Bi kupile nedolžnost?FOTO:

Nedolžnost za slabih 20 evrov

Ste že izgubile nedolžnost in bi svojo kožico rade obnovile, vendar ne bi nikoli legle na kirurško mizo pod nož? Za dobrih 20 evrov jo lahko naročite kar na spletu in v leseni škatli prejmete kar dve umetni membrani, zaviti v rožnat satenast prtiček. Tako se lahko poslovite od svoje "temne skrivnosti" in obnovite svojo nedolžnost. Vsaj tako je navedeno v oglasu za tovrsten proizvod, ki je zelo priljubljen v ZDA in na Tajskem, uporabljajo pa ga predvsem v pornoindustriji ter v fetišistične namene.

V leseni škatlici dobite dve vrečki z umetno krvjo.
V leseni škatlici dobite dve vrečki z umetno krvjo. FOTO:

V paketu dobite kar dve "nedolžnosti"

V paketu sta priloženi dve umetni deviški kožici, tako da si z enim nakupom nedolžnost lahko povrnete kar dvakrat. V nožnico vstavite umetni himen, ki se tam raztopi in se spremeni v želatinasto maso. Ko penis prodre v nožnico in se pojavi trenje, se izloči in videti je, kot da bi vam moški resnično predrl himen in odvzel nedolžnost. Vsekakor priročno za vse tiste, ki svojo deviškost prodajajo na spletu.

Stroge kazni v Egiptu

V kulturah, v katerih je vprašanje devištva pogojeno z življenjem ali smrtjo, tovrsten proizvod velja za prepovedanega. Eden izmed vodilnih egiptovskih islamskih filozofov je zahteval smrtno kazen za ljudi, ki bi v državo prinesli pripomoček za lažno devištvo. Pravi, da je dostava pripomočka za simulacijo devištva kaznivo dejanje, za katero je po šeriatskem pravu dovoljena smrtna kazen. V arabskem svetu je seks pred poroko še vedno nedovoljen, ženske, ki se mu predajo, pa stigmatizirane. Mnoge se zato za pomoč obrnejo na specializirane klinike, ki jim v največji tajnosti deviško kožico zašijejo.

V Egiptu je japonski proizvod strogo prepovedan.
V Egiptu je japonski proizvod strogo prepovedan.FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478