Zadovoljna.si
Povečaj svoj libido

Novice

/ Oglas

Povečaj svoj libido

T.M.
20. 04. 2009 12.34
0

Pa ne le svojega. Privošči sebi in svojemu dragemu romantično večerjo. Poleg tvoje zapeljive obleke in soja sveč bo za primerno vzdušje poskrbel tudi slasten zrezek, ki si ga pripravila posebno za to priložnost. Ne verjameš?

Povečaj svoj libido
Povečaj svoj libidoFOTO:

Zanjo in zanj

Rdeče meso namreč vsebuje snov, ki naj bi pozitivno vplivala na dobro razpoloženje in celo na večji libido. To pa ni edina dobra stran rdečega mesa. Da boš dobro izgledala v svoji zapeljivi obleki, ki si jo zadnjič občudovala v izložbi, na svoj jedilnik vključi kakovostne izdelke iz rdečega mesa. Ključ do zdrave prehrane je v njeni uravnoteženosti, meso pa vsebuje snovi, s katerimi pomaga krepiti in obnavljati naše mišice in hkrati vzpodbuja razgrajevanje odvečne maščobe. Sliši se dobro, mar ne? Zato nekaj ur pred treningom zaužij sočen zrezek, ki ti bo priskrbel dovolj energije za vadbo, hkrati pa boš lažje in hitreje pridobila mišice.

Povečaj svoj libido
Povečaj svoj libido FOTO:

Meseni užitki

Uživanje rdečega in belega mesa je zaradi svoje sestave še vedno nenadomestljivo z drugimi živili, saj ima podobne sestavine kot naše telo. Pomembno je, da uživanje mesa prilagodiš svojim potrebam ter izbereš mesne izdelke preverjene kakovosti. Ravno izdelke AVE iz skupine Panvita odlikuje preverjen sistem nadzora. Lastna pridelava žit, reja živali ter proizvodnja ter prodaja mesa in mesnih izdelkov Panviti omogoča sledljivost mesa vse od njive do krožnika. Poskrbela boš za uživanje kakovostnega mesa in hkrati uživala v bogatem okusu, saj so mesnine AVE izdelane po odličnih tradicionalnih receptih.

 

Nagradni izziv

Če tudi sicer rada uživaš v dobri hrani, si strastna gurmanka in tudi sama kdaj pa kdaj poprimeš za kuhalnico, se pridruži velikemu nagradnemu AVE kuharskemu IZZIVU. In kaj moraš storiti? Pošlji svoj najbolj odštekan in ustvarjalen recept, ki je plod tvojega eksperimentiranja in kuharske žilice na www.aveizzziv.si, kjer so pripravili veliko nagradno igro, ki te lahko popelje do zanimivih nagrad, kot so ekskluzivni vikend paket v Pomurju, kuharski tečaj pri vrhunskem kuharskem mojstru ali brezplačni »AVE piknik«. Vsak teden bodo izbrali avtorja najbolj kreativnega recepta, ki bo prejel glavno tedensko nagrado, dvajset najboljših pa praktične nagrade. Po petih tednih bo žirija izmed tedenskih zmagovalcev izbrala velikega zmagovalca nagradnega AVE kuharskega IZZIVA. Sodeluj tudi ti!

Povečaj svoj libido
Povečaj svoj libidoFOTO:

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471