Zadovoljna.si
Pozornost so pritegnila predvsem njena stopala.

Novice

Dama z neurejenimi nohti

Z.C.
17. 04. 2012 15.10
4

Madonna je pred kratkim predstavila svoj novi parfum Truth or Dare. Kraljica popa se je v newyorški blagovni hiši Macy's pojavila v obleki Dolce&Gabbana, v oči pa ni bodla le obleka, temveč predvsem starikava in neurejena stopala, ki so bila še posebej zanimiva za paparace. In fotografija je kmalu začela krožiti po spletu.

Madonna na predstavitvi svojega parfuma v newyorški blagovni hiši Macy's.
Madonna na predstavitvi svojega parfuma v newyorški blagovni hiši Macy's.FOTO: Reuters

Pozornost so pritegnila predvsem njena stopala.
Pozornost so pritegnila predvsem njena stopala. FOTO:
Madonna, ki je v nakupovalnem središču Macy's v New Yorku osebno pozdravila prvih 200 kupcev svojega novega parfuma Truth or Dare, je za to priložnost, zvesta najnovejšim modnim trendom, izbrala dolgo prosojno obleko, ki je radodarno pokazala pevkine vitke noge in še kaj več. Vendar bolj kot v noge in dekolte so ljudje, ki so se zbrali v nakupovalnem središču Macy's, buljili v Madonnina stopala. Splošno znano je, da je kraljica popa dobesedno obsedena s svojo zunanjostjo. V nenehnem hrepenenju po večni mladosti za najrazličnejše pomladitvene tretmaje porabi gore denarja, redno obiskuje lepotne kirurge, najdražje kozmetične salone, ima osebne trenerje, kuharje, vse zgolj zato, da bi ustavila čas in bila videti brezhibna. Zlobneži trdijo, da ima očitno toliko dela s samo seboj, da ji je tokrat zmanjkalo časa za pedikerja.

V iskanju večne mladosti

In rezultat je bil viden na rdeči preprogi v blagovni hiši Macy's, kjer je Madonna predstavljala svoj parfum, del kolekcije blagovne znamke Truth or Dare by Madonna. Ameriški tabloidi so že večkrat vtaknili nos v njen pomlajevalni sistem, za katerega porabi gore denarja. Znano je, da se Madonna, ki bo 16. avgusta dopolnila 54 let, velikokrat poslužuje dokaj bizarnih in mukotrpnih metod. Vse zgolj zato, da bi bila lepa in mlada. Dobro obveščeni trdijo, da se za ohranjanje mladostne kože vsak večer po vsem telesu namaže s pregrešno drago kremo, za katero odšteje 600 evrov za posodico. To pa ni vse; da se krema ne bi porazgubila po posteljnini, namesto pižame obleče plastičnega pajaca.

Roke izdajalke

Sicer pa naj bi bile Madonnina šibka točka roke. Da bi bile videti mlade in lepe, kožo utrjuje s posebnimi injekcijami, za katere naj bi potrošila 4 tisoč evrov na leto. Kljub naporom je rezultat bolj klavrn, saj so prav njene zgornje okončine velikokrat tarča paparacov in zlobnih pripomb. Pevka naj bi sicer največ denarja potrošila za svoj poseben način prehranjevanja, ima namreč kuharja, ki ji pripravlja makrobiotične jedi in potuje z njo po vsem svetu . Tudi voda, ki jo pije, je posebna in poskrbi, da ima na svojih popotovanjih po svetu vselej s seboj zadostno zalogo najbolj čiste vode Kabbalah, za kar skupaj odšteje kar 250 tisoč evrov na leto.


 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368