Zadovoljna.si
Moški

Novice

Kdo je moški v vaši postelji?

K.B.
06. 12. 2009 19.20
0

Osnovne značilnosti moškega, ki vas fizično privlači, boste odkrili že na prvem zmenku. Kadar med pogovorom izpolni vaša pričakovanja, obstaja velika verjetnost, da boste z njim končali v postelji. Četudi vas bo pozneje spolno zadovoljil, ne bo odveč, če preverite, s kom imate opravka.

Obraz zakoplje v vzglavnik? Vse načrtuje vnaprej.
Obraz zakoplje v vzglavnik? Vse načrtuje vnaprej.FOTO: iStockphoto

Obraz zakoplje v vzglavnik
Če vaš moški med spanjem obraz zakoplje v vzglavnik, vedite, da je človek, ki življenje v celoti načrtuje vnaprej. Zanj je tudi značilno, da hitro zažene paniko. Je eden tistih, ki pogosto spi s čvrsto zaprtimi usti? Če je odgovor pritrdilen, pomeni, da je globoko v sebi ogorčen in jezen. Sami pa boste morali ugotoviti, zakaj se tako počuti.

Skriva se pod odejo
Ta način spanja razkriva moškega, ki je pred ženskami zelo sramežljiv, njegove osvajalne tehnike pa niso vedno najboljše. Po drugi strani pa je zelo priljubljen v krogu svojih prijateljev, ki uživajo v njegovi družbi. Včasih se počuti tako uničenega, da bi najraje pobegnil od vseh svojih težav.

Spi v obliki krivulje
Če spi popolnoma ukrivljen in se z roko dotika kolen, z brado pa se naslanja na prsi, je znak, da je globoko v notranjosti zelo nesrečen. Če na tak način spi le občasno, pomeni, da je zelo negotov. Pokažite mu, da ni nobenega razloga, da bi se tako počutil.

Preverite, kako spi, in odkrijte njegove skrivnosti.
Preverite, kako spi, in odkrijte njegove skrivnosti.FOTO: iStockphoto

Raztegne se čez celo posteljo
Je močna osebnost in rad ima vse pod nadzorom. Njegov dvom in negotovost sta prednosti v življenju, saj tako lahko zlahka preide iz ene službe v drugo, kjer pridobi nove izkušnje. Včasih se izkaže za preveč sebičnega, vendar če ste z njim dovolj strpni, vam bo pokazal tudi svojo drugo stran in dokazal, da zna biti obizren in velikodušen.

Spi kot sveča
Poln je zaupanja in pozitivne energije. Misli, da je v vsem najboljši, najlepši in najpametnejši. Zanj ni noben problem dovolj resen, da bi se z njim preveč obremenjeval. Včasih se preveč zatopi v delo in tako pozabi, da obstajajo na svetu tudi druge, mogoče pomembnješe stvari, kot so denimo prijatelji ali dekle.

Spi s plišastimi igračkami
Če še vedno spi s svojim najljubšim likom iz otroštva v plišasti verziji, je zagotovo zelo ljubeča oseba. Najsrečnejši je, kadar je obdan z ljudmi, saj zelo uživa, kadar je v središču pozornosti. Je prijazen in ni sebičen.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493