Zadovoljna.si
Kim Zolciak

Novice

Prej in potem: kakšna sprememba!

Z.N.
01. 07. 2012 16.36
2

Nekatere ženske brez težav priznajo, da so šle pod nož, druge imajo s tem velike težave. Ena izmed slednjih je tudi ameriška resničnostna zvezdnica Kim Zolciak, ki nastopa v šovu Real Housewives of Atlanta. Dolgo je zatrjevala, da je popolnoma naravna in da ne nosi lasulje, a fotografije dokazujejo nasprotno … Poglejte si jih!

Kot kažejo fotografije izpred nekaj let, Kim Zolciak ni povsem naravna. Kot pišejo tuji medij, naj bi imela 34-letnica do sedaj že dva posega na prsih – prvič naj bi si jih povečala, drugič pa naj bi ji jih kirurgi nekoliko privzdignili in popravili napake, ki so nastale med prvim posegom. Operirala naj bi si ustnice, da bi imela bolj mesnate, bila pa naj bi tudi redna uporabnica botoksa, da bi zakrila komaj nastajajoče gubice. 'Popravila' naj bi si tudi nos. Čeprav so mnogi prepričani, da Kim nosi lasuljo, sama zatrjuje, da ima svoje lase, le da si jih redno barva in ravna. "Kim je praktična … z botoksom zdravi migrene in hkrati gladi gubice na čelu. Če bi se poslužila kakšne operacije, bi to zagotovo povedala," je povedal lepotni kirurg Dr. Richard Ellenbogen Kim v bran. "Botoks se v primeru, ko gre za preprečevanje migren, vbrizgava na isto mesto kot za glajenje gub na čelu. Sprosti se čelne mišice, katerih zakrčenost pogosto privede do migrenskih glavobolov," je še pojasnil kirurg Dr. Alexander Rivkin, specialist za nekirurške lepotne posege.

Nato je končno priznala ...

Kim naj bi bila na splošno zadovoljna s seboj. Največ težav so ji v preteklosti, kot je dejala, povzročali gosti skodrani lasje. Od nekdaj si je želela svetlih ravnih las in od 17. leta si jih zato tudi redno barva in ravna. "Naravno imam črne lase. Mama je frizerka in me je na svetlo barvala vse od 16. oziroma 17. leta," je povedala. Po dolgotrajnem zatrjevanju, da je popolnoma naravna, je Kim Zolciak konec maja letos le priznala, da je nosila tudi lasulje in da ima za seboj nekaj posegov: "Lasulje so pomemben del mojega življenja." Glede posegov je povedala: "Uporabljam botoks že od 25. leta, ampak zaradi migren. Dvakrat sem bila na operaciji prsi, hodim pa tudi na lepotne tretmaje za učvrstitev telesa – predvsem nog in zadnjice. Nosu si nisem operirala, čeprav bi rada imela lepšega, ampak se tega posega bojim." Kim je 20. marca letos povedala, da pričakuje že četrtega otroka. Izdala je še, da namerava po četrtem porodu, če se bo odločila, da ne bi imela več otrok, iti tudi na operacijo trebuha.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413