Zadovoljna.si
Marissa Miller je zagotovo lepotica, ob kateri moška populacija težko ostane hladna.

Novice

Preveč opolzka za televizijo?!

Z. T.
17. 06. 2010 19.00
1

V času, ko so bolj ali manj razgaljena telesa sestavni del medijskih vsebin, se tu pa tam najdejo posamezniki, ki ocenijo, da nekatera vrsta golote presega meje okusnega in primernega za televizijo. Razumljivo bi bilo, ko bi šlo za opolzke scene in eksplicitne prikaze genitalij, a včasih prepovedo že prav nedolžne prizore.

Njene prsi so menda prevelike za na televizijski ekran.
Njene prsi so menda prevelike za na televizijski ekran.FOTO: YouTube
Vodstvi ameriških televizij Fox in NBC sta prepovedali predvajanje reklame za žensko spodnje perilo blagovne znamke Lane Bryant, ki je namenjena ženskam z nekoliko bolj izrazitimi oblinami. Ocenili so, da je manekenka preveč obdarjena, reklama pa zaradi tega neprimerna za predvajanje. Prepoved je dvignila kar precej prahu, saj je odločitev po mnenju mnogih odraz hinavske dvoličnosti in puritanstva, ki si vse bolj utira pot v Ameriko.

Bolj papeški od papeža

Po mnenju kritikov te odločitve v reklamnem sporočilu končno  nastopa manekenka z normalno telesno težo in konstitucijo. Predstavniki proizvajalca Lane Bryant so že protestirali pri vodstvih obeh televizij, češ da so žrtev diskriminacije, saj jih ne obravnavajo enako kot druge, denimo Victoria’s Secret. Njihove reklame namreč vrtijo brez težav tudi v najbolj gledanih terminih, ko so na sporedu oddaje, ki jih gledajo tudi otroci.

Marissa Miller je zagotovo lepotica, ob kateri moška populacija težko ostane hladna.
Marissa Miller je zagotovo lepotica, ob kateri moška populacija težko ostane hladna.FOTO: Reuters

Je predivje brenkala?

Če se reklame prestižne znamke spodnjega perila vrtijo brez cenzure, pa je prepoved objave doživel oglas, v katerem nastopa ena od Viktorijinih angelčkov. Marisa Miller je nastopila v reklami za video igrico, za katero so teelvizijski cenzorji ocenili, da ni primerna za predvajanje na televizijskih ekranih, češ da je preveč seksi. Ena najlepših žensk na svetu se v oglasu divje zvija ob kitari, na kavču, razigrano miga z ritko. Prav zaradi teh vročih prizorov oglas ni nikoli prišel na televizijo. Po oceni cenzorjev je namreč preveč seksi in preveč vzburja.

Osvaja svet že polovico svojega življenja

Enaintridesetletna lepotička je v sanjah mnogih moških po vsem svetu že od svojega šestnajstega leta, vse odkar sta jo popolnoma po naključju odkrila dva italijanska modna agenta. Njena mati jo je podprla, rekoč, da je za šolo vedno dovolj časa, za delo pa ne. Tako je nadobudna Marisa kupila letalsko karto za Italijo in začela z uspešno kariero.

Ima postavo, ki ji jo zavida marsikatera ženska. Je morda zato preveč seksi?
Ima postavo, ki ji jo zavida marsikatera ženska. Je morda zato preveč seksi?FOTO: X17ONLINE.COM
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471