Zadovoljna.si
Damjan in Maja delata na naraščaju.

Novice

Preverili smo! Bo Damjan Murko res očka?

Z. T.
13. 05. 2011 10.30
24

Štajerski slavček Damjan Murko in njegova žena Maja sta ob praznovanju svoje tretje obletnice poroke ponovno sprožila ugibanja, ali je gospa Murko v veselem pričakovanju. Na vprašanje novinarjev, ali je noseča, je potrdila, da že tri ure. Lahko čez devet mesecev pričakujemo malega Murka?

Damjan in Maja delata na naraščaju.
Damjan in Maja delata na naraščaju.FOTO: Janivox
Damjan Murko pravi, da naraščaj še ni na poti, čeprav si tega z ženo Majo želita in pridno vadita. ''Ko so Majo vprašali, kako je z naraščajem, je v šali dejala, da je že tri ure noseča. Pričakoval sem, da jo bo kdo vprašal še, s kom. Malce se morava pošaliti.'' Delata na 'malem Murku', a tudi ko se bo zgodilo, bosta veselo novico še nekaj časa zadržala zase. ''Kasneje pa se tega tako in tako ne da več skriti.''
Skupaj sta že pet let.
Skupaj sta že pet let. FOTO: osebni arhiv

Ali Slovenija zmore še enega Murka?

''Za Slovenijo je en Damjan Murko že čisto dovolj, nekaterim celo preveč. Ne vem, kako bi Slovenija gledala na enega malega Murka. Ampak ko bo do tega prišlo, se bom seveda na to požvižgal. Radi se imamo, ko bo čas, boste mediji zagotovo prvo zvedeli za to.'' Čeprav govori o malem Murku, priznava, da si z Majo po tihem bolj želita punčke kot fantka.

V postelji vse 'štima'

Z Majo sta skupaj že pet let, a zagotavlja, da v postelji še vedno vse 'štima'. ''Saj mora, moja žena bi se kar ločila, če kaj ne bi štimalo. Tudi ko pridem ob treh ponoči z nastopa, utrujen, mi ona reče: Damjan, danes pa akcija. Jaz pa vprašam: Kaj res moram...'' pove z nasmehom. ''Sicer pa, če se imata dva rada, je normalno, da mora biti tudi v postelji vse v redu. Seveda ni to vse, a brez tega tudi ne bi šlo.''

Vedno pozoren

Za tretjo obletnico poroke je svojo soprogo prijetno presenetil. ''Šla sva na Bled, si privoščila kremšnito, nato pa si je v poročnem salonu izbrala kreacijo za obletnico poroke. Izbrala si je kratko oblekico s kristalčki, bila je čisto presenečena.'' Obletnico sta praznovala na Koroškem pri Muti s sorodniki in mediji.

Njuna poroka je bila pravi medijski dogodek.
Njuna poroka je bila pravi medijski dogodek.FOTO: Polona Pirc

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399