Zadovoljna.si
Zabavanje

Novice

Prepovedali so ji vstop, ker je neprimerno oblečena za 28-letnico

Z.K.
24. 01. 2012 11.29
33

Kdo bi si mislil, da bi vitka svetlolaska z bujnim oprsjem lahko imela težave pri vstopu v nočne klube. Vendar jih 28-letna Lisa Woodman ima, saj so ji prepovedali vstope v vse klube v njenem mestu, češ da se ne oblači letom primerno.

Zabavanje
Zabavanje FOTO:
Mlajša dekleta so bolj razgaljena

Britanka Lisa Woodman je mama štirih otrok, a se kljub temu ob koncih tedna še vedno rada pozabava in odpravi v nočno življenje. Vendar se mlada mamica srečuje z nenavadnimi težavi, saj so ji prepovedali vstop v vse nočne klube, ki so v njenem mestu. Razlog so njena oblačila, ki so po mnenju možakarjev na vhodu preveč seksi za žensko njenih let, čeprav je Britanka stara šele 28 let. Morda njena oblačila res več odkrivajo, kot skrivajo, vendar Lisa pravi, da v tovrstne klube brez težav vstopajo 20-letnice ter tudi mlajša dekleta, ki razkrivajo še veliko več kot ona.

Vratar pravi, da je prestara za seksi oblačila

Na silvestrovo jo je pred klubom Mode varnostnik odslovil in ji nesramno zabrusil, da je prestara za oblačila, ki jih nosi. Prepovedali so ji vstop tudi v kluba Tramps in Velvet. Povedali so ji, da bo prepoved veljala, dokler ne bo spremenila svojega načina oblačenja. Britanka se sprašuje, kaj je narobe z njenim slogom oblačenja. "Saj nikomur ne škodim? Čeprav nosim seksi oblačila, pokrijem vse potrebno. Rada bi se samo zabavala," je povedala za britanske medije. "Prav tako nikoli nisem povzročala nikakršnih težav ali bila do kogar koli nesramna. Ko sem vprašala, zakaj ne smem vstopiti, mi je varnostnik rekel, da sem prestara za to, kar nosim," je še dodala Lisa, šokirana zaradi njegovih besed, saj meni, da je pri 28 letih še vedno mlada.

Zasmehovanje in prepoved

Lisa je ponosna na svojo postavo. Njena telesna preobrazba se je začela lani, ko se je ločila od dolgoletnega partnerja in očeta njenih otrok. Dala si je povečati prsi in začela redno vadbo ter preoblikovala svoje telo. "Ko se odpravim v mesto, sem rada videti seksi," je povedala. Rada nosi škornje z visoko peto in mini krila, ki jih ima polno omaro. Trdi tudi, da jo je varnostnik na vhodu enkrat grdo ponižal, ko jo je "sprehajal" gor in dol, nato pa se je pred množico ljudi smejal na ves glas zaradi njenega sloga oblačenja. "Bila sem v šoku in povsem ponižana, ko me je po vsem tem še odslovil," je še dodala. Odgovorni v lokalih, kjer so Britanki prepovedali vstop, so svoje odločitve zagovarjali, češ da si pridržujejo pravico do izbire gostov, ki jih spuščajo v klube. Nenavadna zgodba, ki diši po lokalnih zdrahah, je zdaj pristala v medijih. In mnogi se sprašujejo, v katerem grmu tiči zajec ...


 

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368