Zadovoljna.si
Shia LeBeouf

Novice

Prihaja film s pravimi prizori seksa

Z.K.
27. 08. 2012 11.27
1

Ameriški igralec Shia LaBeouf, poznan po vlogi v filmu Transformerji, je sprejel vlogo v filmu Nymphomaniac, kjer bo zaigral ob boku slavnih hollywoodskih igralcev. Vendar pa se film od drugih v nečem razlikuje, saj bodo seksualni prizori v filmu pravi in ne zaigrani.

 

Shia LeBeouf
Shia LeBeouf FOTO:

Shia se vloge boji

Hollywoodski igralec Shia LaBeouf je medijem priznal, da je močno prestrašen zaradi svoje nove vloge v filmu Nymphomaniac, kjer bodo prizori seksa pravi in ne zaigrani. Režira ga priznani danski režiser Lars von Trier, ki je že režiral mnoge filmske uspešnice, kot sta denimo Antichrist in Melancholia. "Lars je zelo nevaren. Po pravici povedano se ga kar malce bojim,“ je o režiserju povedal Shia. Pravi, da se je za vlogo odločil ravno zaradi strahu, ki ga čuti. Zaigral bo ob boku priznanih igralcev, kot so Nicole Kidman, Charlotte Gainsbourg in Stellan Skarsgard.


Šlo bo zares

Rdeča nit filma naj bi bila zgodba, ki bo prikazovala žensko skozi njeno seksualno življenje. Posnet bo v dveh različicah, manj in bolj eksplicitni. V slednji verziji naj seks ne bi bil zaigran, temveč bo šlo za pravi seksualni akt. "Vsi prizori, povezani s seksualnostjo, bodo pravi. Kar ni dovoljeno predvajati, bo zamegljeno,“ je pojasnil Shia. Dodal je še, da von Trier premika meje dovoljenega, vsi igralci, vključno z njim, pa so pripravljeni storiti vse, kar bo režiser narekoval.


Shii golota ni tuja

Sicer pa ne gre za prvi tovrstni film. Posnetih je bilo že več 'komercialnih' filmov, ki vključujejo prave seksualne prizore. Med drugim tudi Intimacy, film francoskega režiserja Patrica Chéreaua, kjer sta v glavni vlogi nastopila Mark Rylance in Kerry Fox. Sicer za Shio golota pred kamero ni nič novega, saj je nedavno povsem gol nastopil v umetniškem glasbenem spotu Fjögur Piano, izvajalca Sigur Rós.

Kaj je na vlogo poreklo Shijino dekle, ni znano.
Kaj je na vlogo poreklo Shijino dekle, ni znano. FOTO:

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375