Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Prihajajo seksi čistilke

Z.V.
16. 04. 2010 18.50
2

Podjetna dekleta s Floride so dokazala, da tudi čistilka lahko dobro zasluži. Seveda pod pogojem, da je postavna, običajno uniformo čistilke pa zamenja za seksi opravo in visoke pete.

Sobarica z bogatim oprsjem in v seksi opravi sodi med bolj pogoste moške erotične fantazije. Podjetna dekleta iz Miamija so se odločila 'moške mokre sanje' dobro unovčiti in se prelevila v seksi čistilke. Tri prijateljice so si nadele seksi cunjice, nataknile visoke pete, se oborožile s čistili, metlami in krpami ter šle v akcijo. Za 75 evrov na uro se sprehajajo po stanovanju stranke in se spoprimejo z umazanijo ter neredom. Verjetno ni treba posebej poudariti, da seksi čistilke delajo izključno v moških domovanjih. Ko stanovanje zapustijo, se vse blešči od čistoče, zato pa so zagotovo veliko bolj 'umazane' misli njihovih delodajalcev.

Rajske čistilke

Nina Torres je ustanovila podjetje Eden's Maids R Us in zaposlila 15 deklet, veščih pospravljanja in čiščenja v seksi oblačilih. 'Uživajte v gledanju in uživajte v čiščenju' je vodilo  zapeljivih čistilk, ki si jih potencialne stranke lahko ogledajo na internetu, nato pa med seksi lepoticami izberejo tiste, ki bi jih želeli gledati tudi v živo v svojem stanovanju, medtem ko napadajo umazanijo.

Napitnina je zaželjena

Dekleta, ki so se odločila za ta nenavadni poklic, prihajajo iz različnih okolij, nekatera so brez izobrazbe, so pa tudi take, ki želijo na ta način zaslužiti za študij. Za zdaj delujejo zgolj v Miamiju, vendar Nina obljublja, da bodo območje delovanja kmalu razširile. "Ko dekleta pridejo na dogovorjeno lokacijo, jim stranka najprej pokaže prostor, v katerem se pripravijo na akcijo, nadenejo seksi korzete, nogavice, visoke petke. Stranka mora storitev plačati vnaprej," pojasni Nina in doda, da je moškemu dovoljeno gledati dekleta, medtem ko delajo, poredne misli seveda niso prepovedane, so pa strogo prepovedani dotiki in otipavanje ter snemanje in fotografiranje deklet v akciji. Poleg očiščenega stanovanja stranka dobi dve uri prijetnega druženja, sprostitve in edinstveno voajeristično doživetje. "Napitnina sicer ni nujna, je pa vsekakor dobrodošla," še dodaja šefica seksi čistilk.

Zanimivi kriteriji za sprejem v službo

Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je med moškimi strankami veliko zanimanja za seksi čistilke. Zanimivi pa so tudi kriteriji, ki jih kandidatke morajo izpolnjevati, če se želijo pridružiti ekipi seksi čistilk. Starostna omejitev je med 18 in 35 let, poštenost je nujna, seveda pa morajo tudi imeti primerne telesne atribute, biti skladno grajene in vitke. Zanimivo je, da od kandidatk ne zahtevajo, da bi bile vešče čiščenja in pospravljanja, saj jih vsega naučijo. In kakšen je njihov delovnik? Ob vseh urah: podnevi, ponoči in čez vikend. 

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478