Zadovoljna.si
Princ Harry

Novice

Princ Harry: Po razvratu na Hvaru še Las Vegas

Z.N.
06. 09. 2011 15.35
8

Potem ko so mediji objavili fotografije razvratne zabave princa Harryja, ki je na Hrvaškem veselo popival, plesal in se celo oblečen kopal v bazenu, britanski dvor trepeta, saj je Harry že napovedal, da si bo privoščil zabavo tudi v Las Vegasu. Bojijo se, da bi se tudi tokrat preveč sprostil.

Britanski princ Harry, sicer znan po tem, da se rad zabava in da pri zabavi ne pozna meja, v oktobru začenja 12-tedensko vojaško urjenje v Ameriki. Harry se bo uril v Kaliforniji in Arizoni, ker pa je urjenje izjemno intenzivno in si v teh tednih ne bo mogel privoščiti prave zabave, se je odločil, da bo po tečaju pred vrnitvijo v Veliko Britanijo obiskal Las Vegas. "Harry bo Las Vegasu ostal dva dni," poročajo ameriški mediji. "Med tečajem ne bo imel časa za zabavo. Oddih v Las Vegasu je priložnost, da zadiha in se sprosti po napornih treningih," je za ameriški portal povedal vir iz vojaških krogov.

Je Harry v javnosti res preveč sproščen?
Je Harry v javnosti res preveč sproščen? FOTO:
Nedavni razvrat na Hvaru

Princa Harryja so paparaci nedavno ujeli na Hvaru, kjer se je zabaval v družbi deklet, popival, plesal in se oblečen kopal v bazenu. Britanski mediji so se razpisali o tem, da bi se moral princ v javnosti vesti bolj uglajeno, a tovrstne pripombe Harryju ne pridejo do živega. Nekateri mediji pišejo, da Harry tudi v Las Vegasu ne namerava biti prav nič zadržan, na britanskem dvoru pa naj bi že trepetali, saj naj bi menili, da Harry s svojim vedenjem kvari ugled kraljeve družine. Drugi ga zagovarjajo, češ da se tudi princ lahko sproščeno zabava, tako kot to počnejo njegovi vrstniki.

Samski stan mu ugaja

Harry je bil od leta 2004 pa vse do 2009 v resni zvezi z leto mlajšo Chelsy Davy. Njuna zveza je imela mnogo vzponov in padcev, glavni vzrok za razpad zveze pa naj bi bila razdalja – Harry je veliko odsoten, tudi zaradi vojaške kariere, Chelsy pa veliko časa preživlja v Južnoafriški Republiki, kjer je tudi odraščala. Pozneje sta zvezo obnovila, a je trajala le kratek čas. Po poroki Williama in Kate sta se v javnosti nehala pojavljati skupaj. Harry se je nato nekaj časa najprej skrivaj, nato pa tudi uradno dobival z nekdanjim dekletom dirkača formule 1 Jensona Buttona Florence Brudenell-Bruce, ki jo večina imenuje kar Flee, a tudi ta zveza ni trajala dolgo. Harry je izjavil, da mu trenutno bolj ugaja samski stan, da se želi popolnoma posvetiti vojaški karieri in da noče, da bi ga kdo pri tem oviral.

 

Rad bi se posvetil karieri in meni, da bi ga dekle pri tem le oviralo.
Rad bi se posvetil karieri in meni, da bi ga dekle pri tem le oviralo.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404