Zadovoljna.si
Harry in Florence sta se razšla.

Novice

Princ Harry zapustil Flee

Z.N.
17. 08. 2011 13.45
17

Princ Harry, ki je zadnje čase prosti čas rad preživljal v družbi dekleta Florence Brudenell-Bruce, naj bi bil po poročanju britanskih medijev spet samski. Harry naj bi dekle zapustil zaradi intenzivnih vojaških urjenj.

Harry in Florence sta se razšla.
Harry in Florence sta se razšla.FOTO:

Kot poročajo britanski mediji, je princ Harry samski. 26-letni britanski princ, ki je bil od junija letos v zvezi s Florence Brudenell-Bruce, ki jo večina imenuje kar Flee, se je za samski stan menda odločil zato, ker ne želi, da bi ga kdor koli omejeval pri vojaških urjenjih. "Harry ima trenutno veliko dela. Osredotočen je predvsem na urjenje s helikopterjem Apache. In ne nazadnje se bo najverjetneje prav kmalu vrnil v Afganistan in ne želi, da bi ga pri tem kdor koli omejeval," je za medije povedal Harryjev prijatelj. "Harry prosti čas te poletne dni rad preživlja v družbi prijateljev, ne želi pa biti v zvezi, saj se potem ne bi mogel tako intenzivno posvečati urjenjem. In ravno zaradi tega se je odločil prekiniti zvezo s Flee." Iz Clarence Housa so za tabloide sporočili: "Komentarjev v zvezi z zasebnim življenjem princa Harryja zaenkrat ne bomo dajali."

Počitnikovala bi na Ibizi

26-letni Harry in 25-letna Flee naj bi se poznala že več let. Flee denar služi kot model za spodnje perilo, kar je dvignilo kar nekaj prahu na britanskem dvoru, saj tako delo naj ne bi bilo primerno za dekle britanskega princa. Harry in Flee naj bi še ta mesec odpotovala na počitnice na Ibizo, a kot poročajo mediji, dopusta najverjetneje ne bosta preživela skupaj. Mediji še pišejo, da se je princ s prijatelji na Majorki zabaval s kar nekaj dekleti, medtem ko je bila Flee v Veliki Britaniji.

Harry je raje samski kot vezan

Flee je sicer nekdanje dekle dirkača formule 1 Jensona Buttona in je, prav tako kot Harryjevo nekdanje dekle Chelsy Davy, obiskovala prestižno šolo Stowe. Chelsy je Harryja v javnosti spremljala še na poroki njegovega brata Williama in Kate Middleton, Harry pa je kmalu po poroki naznanil, da je 100-odstotno samski, že takrat pa je tudi napovedoval, da bo na poroko sestrične Zare Phillips prišel brez ženske družbe. Mediji so takoj po poroki Williama in Kate pisali, da je Harry zagledan v Pippo Middleton in da se med njima nekaj plete, a je Harry ves čas odgovarjal le, da je samski in da nima namena biti v resni zvezi.

Harry se bo zaenkrat raje posvetil vojaški karieri.
Harry se bo zaenkrat raje posvetil vojaški karieri.FOTO: Reuters


 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413