Zadovoljna.si
Velja za enega najlepših predstavnikov modre krvi na svetu.

Novice

Paparaci ujeli golega princa

Z.N.
30. 09. 2011 13.44
14

Princ Andrea Casiraghi, drugi v vrsti za monaški prestol, se je na Ibizi, kjer si je privoščil nekaj dni počitka, povsem sprostil. Popolnoma neobremenjen s tem, ali ga kdo gleda ali ne, se je naključnim kopalcem in paparacem pokazal v adamovem kostumu. Fotografija se je znašla v medijih, komentarji pa so običajni: tega si princ ne sme privoščiti.

Velja za enega najlepših predstavnikov modre krvi na svetu.
Velja za enega najlepših predstavnikov modre krvi na svetu.FOTO:
Andrea Casiraghija so paparaci na Ibizi ujeli v družbi temnolasega dekleta. Spremljali so ga na vsakem koraku, tako med uživanjem na jahti kot tudi med sprehodi. Nič manj pozorni pa niso bili niti, ko se je odpravljal v vodo – princ je slekel kopalke, paparaci pa so hiteli fotografirati njegovo zadnjico. Kot pišejo italijanski mediji, Casiraghija fotografiranje ni preveč zmotilo. "Andrea je nadaljeval s sproščenim dopustom, kot da se ne bi nič zgodilo," pišejo. "Okoli pasu si je ovil brisačo in mirno sprehajal svojega psa."

Je Andrea naslednji monaški knez?

27-letni Andrea, čigar celotno ime je Andrea Albert Pierre Casiraghi, je prvi od treh otrok princese Caroline in njenega drugega moža Stefana Casiraghija, ki se je tragično ponesrečil, ko je bilo Andrei komaj 6 let. Je vnuk Grace Kelly in kneza Rainierja III. ter drugi v vrsti za monaški prestol, takoj za svojo mamo. Če torej trenutni monaški knez Albert II. umre brez zakonitih potomcev, bi Casiraghi prevzel priimek Grimaldi in bi lahko postal monaški knez.

Med najlepšimi na svetu ...

Kot pišejo italijanski mediji, naj bi bila ena najbolj zanimivih njegovih značajskih značilnosti ta, da je sposoben popolnoma ignorirati vse, kar se o njem piše v medijih. Leta 1999 so ga v People Magazine uvrstili na lestvico 50 najlepših ljudi na svetu, leta 2008 pa se je uvrstil na 10 mesto na lestvici 20 najbolj zaželenih moških prestolonaslednikov.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413