Zadovoljna.si
William in Kate naj bi pričakovala dvojčka.

Novice

Končno! William in Kate pričakujeta dvojčka

Z.N.
08. 09. 2011 07.30
33

Vse od britanske kraljeve poroke dalje se v medijih neprestano pojavljajo zgodbe o tem, da mladoporočenca William in Kate pričakujeta naraščaj. Ameriški tabloid Star zdaj poroča, da vojvodinja Cambriška Catherine Middleton in princ William pričakujeta dvojčka – deklico in dečka.

William in Kate naj bi pričakovala dvojčka.
William in Kate naj bi pričakovala dvojčka.FOTO: Reuters

"Kate je noseča in pričakuje dvojčke," poroča ameriški tabloid. "Povila bosta deklico in dečka." Po poročanju tabloida naj bi bili v Buckinghamski palači vzhičeni, saj bi bila to prva dvojčka, rojena v kraljevi rodbini. "Zdravnik je novico o nosečnosti potrdil točno 100 dni po poroki," še pišejo. Kot navajajo, naj bi jim viru blizu paru povedal, da je bil William, ko mu je soproga povedala, da je noseča, presrečen. "William in Kate novice ne želita komentirati do konca prvega trimesečja," še pišejo.

Britanski dvor je novico zanikal.
Britanski dvor je novico zanikal. FOTO: Reuters
Novica o nosečnosti izmišljena

Predstavnik Buckinghamske palače naj bi se po poročanju drugih tujih medijev novici smejal in izjavil, da vojvodinja in vojvoda Cambriški še ne pričakujeta naraščaja. Poleg tega nekateri še pišejo, da je precej nenavadno, da bi takšno novico pred britanskimi mediji naznanil ameriški tabloid, ki je Kate že večkrat označil za nosečo – tokrat naj bi to napisali že tretjič. Iz Clarence House so za HollyBaby.com, kjer so povzeli novico o domnevni nosečnosti, sporočili: "Že večkrat je bilo v medijih mogoče zaslediti, da naj bi bila Kate noseča, ampak tudi tokrat novica ni resnična, sicer pa bi tako novico najprej razglasili mi, ne pa ameriški tabloid."

Pritiski so veliki

Pritisk javnosti na mlada zakonca je vse od 29. aprila, ko sta si obljubila večno zvestobo, izredno močan. Večkrat so mediji pisali, da naj bi bila Catherine noseča, nekaj časa pa so krožile tudi zgodbe o tem, da naj bi bila Catherine celo neplodna in da prestolonaslednika ne bo. Britanski dvor novic o tem, da naj bi bila neplodna, ni ne zanikal ne potrdil, kot zdaj pišejo mediji, pa naj Catherine ne bi bila neplodna, ampak le preveč suha, zaradi česar naj bi imela težave pri zanositvi. Vojvodinja naj bi se nekaj časa trudila pridobiti na telesni teži, nato pa naj bi ji končno uspelo zanositi.

Od poroke dalje so pritiski glede nosečnosti ogromni.
Od poroke dalje so pritiski glede nosečnosti ogromni.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413