Zadovoljna.si
Kate je v svoji prelepi poročni obleki navdušila vse.

Novice

Ups, to se za princeso ne spodobi ...

Z.C.
28. 09. 2011 07.32
16

Isabella Orsini se je navdušeno sprehodila po rdeči preprogi Fiction Festivala v Rimu in v silnem zanosu nekoliko preveč zavihtela krilo ter navdušila prisotne fotografe. Dogodek je bil še toliko bolj zanimiv, ker gre za princeso. Orsinijevo, ki je po poklicu igralka, je namreč leta 2009 vzel za ženo belgijski princ Edouard Lamoral de Ligne de La Trémoïlle. Bolj kot zaradi svoje uspešne filmske kariere pa so mediji v zadnjem času veliko pisali o njej zaradi tega, ker je bila njena poročna obleka na las podobna tisti, ki jo je dve leti pozneje na poroki nosila Kate Middleton.

Ko je vstopila v Westminstrsko katedralo, so bile vse oči uprte vanjo. Kate Middleton je bila čudovita nevesta. Oblečena v poročno obleko klasičnega kroja, z ravno dovolj romantičnega pridiha, ozkim pasom in čipkastimi rokavi ter čudovito krojenim spodnjim delom in pravljično vlečko. Prečudovita obleka, ki jo lahko nosi le princesa, preprosta, kraljevska, brezčasne lepote. Mnogi so v kreaciji Sarah Burton za modno hišo Alexander McQueen opazili podobnost s poročno obleko, ki se je zapisala v zgodovino: kreacijo, ki jo je na svoj poročni dan nosila Grace Kelly.

Obleka ne naredi človeka

In ostalo bi pri tem, če se ne bi oglasila Isabella Orsini, ne najbolj uspešna italijanska igralka, sicer poročena s pravim princem, ki medijem na veliko razglaša, da je Katejina poročna obleka kopija njene. Povedano drugače, Kate Middleton je na poroki desetletja nosila obleko, ki naj bi jo oblikovalka Sarah Burton prekopirala od Francoza Gérarda Wateleta. "Čim je Cambriška vojvodinja izstopila iz avtomobila ter vstopila v cerkev, so me številni prijatelji poklicali po telefonu, saj so opazili, da je njena obleka na las podobna moji. Mislim, da je Sarah Burton naredila kopijo, to sicer pomeni, da ji je moja obleka bila všeč." Obleki sta si resnično zelo podobni, a oblačilo je treba tudi znati nositi. Kar Orsinijevi, vsaj po sprehodu po rdeči preprogi rimskega festivala Fiction sodeč, ne gre najbolje.

Kate je v svoji prelepi poročni obleki navdušila vse.
Kate je v svoji prelepi poročni obleki navdušila vse.FOTO: Reuters

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404