Zadovoljna.si
Nos - 3

Novice

Raven in lep nos brez lepotnega kirurga

Z.K.
25. 07. 2012 13.00
3

Japonci so se domislili nenavadne alternative lepotni operaciji in na tržišče poslali izdelek, ki naj bi zravnal kriv nos. Naprava, imenovana Hana Twin Nose, je veliko cenejša od plastičnega posega, postopek ravnanja nosu pa naj bi bil povsem neboleč. Dovolj je le, da izdelek nosite 20 minut na dan.

Alternativa plastičnemu posegu

Na Japonskem tamkajšnjim inovatorjem nikoli ne zmanjka idej. Tokrat so se domislili nenavadne naprave, ki zravna kriv nos. Izdelek, imenovan Hana Twin Nose, je alternativa plastični operaciji, za katero se dandanes odločajo mnogi v želji, da bi bili videti brezhibno, v ZDA, denimo, rinoplastika velja za najpogosteje opravljen plastični poseg. Nastavek je videti kot silikonske vile. Dve vstavite v nosnici, drugi dve pa nosu zagotavljata oporo. Tako naj bi nos zravnali in lepo oblikovali, da bi bil manj okrogel in bolj graciozen. S temi besedami so izdelek namreč opisali proizvajalci. Uporabnik naj bi ga nosil 20 minut na dan in tako dosegel popoln obrazni profil. Cena znaša 63 dolarjev.

Znebite se lahko tudi podočnjakov

Sicer nenavadni izdelek ni edini, ki so ga domiselni Japonci poslali na tržišče. Na spletni strani, kjer prodajajo Hana Twin Nose, je mogoče kupiti tudi "Eye Slack Haruka", s katerim naj bi se znebili nadležnih "vrečk" pod očesi. Za bolj "prifrknjen" nos pa ponujajo napravo, ki deluje na podlagi vibracij, cena je 108 dolarjev. Bi si jo upale preizkusiti?

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368