Zadovoljna.si
Wentworth Miller

Novice

Razkriti slavni geji

A.Ž.
04. 01. 2010 19.32
11

Homoseksualnost še vedno velja za tabu temo in medtem ko nekateri svojo spolno usmerjenost brez sramu priznajo, jo drugi kljub očitnim znakom skrivajo tudi vse svoje življenje.

Je David pri gejih priljubljen zaradi svoje metroseksualnosti? (Foto: Versace)
Je David pri gejih priljubljen zaradi svoje metroseksualnosti? (Foto: Versace)FOTO:
Pred geji še vedno zadržani

Geji ali homoseksualci ponekje po svetu pridobivajo vedno več pravic in podpore, medtem ko smo v naši državi do njih še vedno zadržani. Mogoče je to tudi razlog, da smo lahko le redko priča izkazovanju istospolne ljubezni v javnosti, poljubom ali bežnim dotikom. Znanih Slovencev, ki bi o svoji usmerjenosti spregovorili na glas, skoraj ni, oziroma jih lahko preštejemo na prste ene roke, medtem ko je to ponekod drugače.

Priznavajo in skrivajo

Pred kratkim so na francoski plaži fotografi opazili znanega modnega oblikovalca Marca Jacobsa, ko se je predajal romantičnim trenutkom s svojim zaročencem Lorenzom Martonejem. Sladki poljubi, držanje za roke in tudi preoblačenje kopalnih hlačk ni bilo prav nič nenavadnega. Zaljubljenca sta tudi pozirala pred fotografskimi objektivi in se nista zmenila za očitajoče poglede mimoidočih.
Zvezdnik serije Prison Break ima kljub homoseksualnosti še veliko dela z dekleti. (Foto: www.w-miller.net)
Zvezdnik serije Prison Break ima kljub homoseksualnosti še veliko dela z dekleti. (Foto: www.w-miller.net)FOTO:
'Nisem gej!'

Nekoliko več težav ima s svojo spolno usmerjenostjo igralec Wentworth Miller, ki je navdušil v televizijski nanizanki Prison Break. Čeprav se igralec lahko pohvali z božanskim telesom in modrimi očmi, ob njem nikoli ni bilo moč opaziti dekleta. Kmalu so se začeli porajati sumi, da Miller veliko raje kot ženske ob sebi gleda moške. To je potrdilo tudi razmerje z igralcem Lukom MacFarlanom. Kljub temu ljubljenec deklet še vedno zatrjuje, da so mu 'gejevstvo' podtaknili zlobni hollywoodski jeziki.
Moški
Moški FOTO:
Zasačen pri seksu

Svojo seksualnost pa je javno priznal 46-letni pevec George Michael. Skrival naj bi jo zaradi svoje mame, saj se je bal njenega mnenja in zavrnitve. Leta 1993 je zaradi aidsa izgubil svojega partnerja Anselma Feleppa, ki mu je kasneje napisal pesem Jesus to a Child, s katero se mu pokloni prav na vsakem koncertu. Leta 2008 je končal razmerje s Kennyjem Gossom, s katerim naj bi se tudi na skrivaj poročila, večkrat pa je bil zasačen tudi pri seksu na javnih mestih, v katerega so bili vključeni tudi drugi pari.
George je bil večkrat zasačen pri skupinskem seksu.
George je bil večkrat zasačen pri skupinskem seksu.FOTO: Reuters
Iz biseksualca do homoseksualca

Pevec Elton John se je že leta 1976 označil za biseksualca, ki naj bi ga po njegovem mnenju v sebi nosil prav vsak. Kasneje je svojo trditev ovrgel in se poročil z Renate Blauel, s katero sta se ločila po štirih letih skupnega življenja. Sledilo je obdobje nejasnosti, kmalu pa je Elton spoznal, da je gej. Leta 2005 se je znova poročil, tokrat s svojim partnerjem Davidom Furnishem, s katerim sta priredila veliko grajsko zabavo, v zakon pa ju je pospremil tudi njun štirinožni prijatelj, pes Arthur.
Elton John in njegov partner David Firnish
Elton John in njegov partner David FirnishFOTO: Reuters
Na lestvici najbolj zaželenih moških, ki bi jih v postelji najraje gostili homoseksualci, sta tudi nogometaša David Beckham in  Cristiano Ronaldo, ki prav zaradi svoje metroseksualnosti burita domišljijo marsikaterega fanta, pa tudi dekleta.
Cristiano se je znašel na lestvici najbolj zaželenih moških. 
(Foto: Reuters/www.cristianoronaldo7.com)
Cristiano se je znašel na lestvici najbolj zaželenih moških. (Foto: Reuters/www.cristianoronaldo7.com)FOTO:

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493